Skocz do zawartości

Link popularity na google

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie może ktoś rónież ma taki przypadek.

Od jakiegos pół roku mam takie same link popularity na google. Od tego czasu dodałem strone do wielku katalogów,

wyszukiwarek, oraz do stron w stopki. Niestety nadal jest ta sama liczba.

Czy ktoś wie czego to może być przyczyna?

1. Google aktualizuje pokazywane linki co jakiś czas.

2. Google nie pokazuje wszystkich linków tylko próbkę.

Poczytaj FAQ i przyklejone tematy.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Pewnie się wtrzelił pomiedzy 2 updat-y

A teraz to nic dziwnego nie ma jest bajzel w Google

Sprawdz na róznych DC poleceniem link!!!

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Kolega nie jest odosobniony i nijak się tego nie daje wytłumaczyć.

Ja mam podobnie. Od września (nie ma mowy o wstrzeleniu się między updat'y), backlinki mi się nie zmieniły. I np. najwyższy link ma PR=3 i to jest jedna szt.,a w miedzyczasie wywlczyłem sobie ok. 30 linków z PR=4, ok. 10 z PR=5 i nawet 2 z PR6. Oczywiście MSN i YAhoo od dawna to widzi.

Ja rozumiem 3-4 m-ce, ale prawie 7 ??? Lipa i tyle.

I podobnie jest z pozycją w wyszukiwarkach. Ta którą wywalczyłem we wrześniu, mimo walki o linki, serwisu, który zdobywa popularność (ok.400% więcej uniqów), i linków, które same się też rodzą, pozycja się nie zmienia. No może poza tym okresem, kiedy Google najbardziej szalało, czyli styczeń luty, a strony skakały 3 razy dziennie o kilka pozycji. Teraz wszystko wróciło do normy - wrześniowej.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności