Skocz do zawartości

Jak sprawdzić PR dla 1 mln stron?

leonet

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ciekawy problem do ugryzienia. Byłbym wdzięczny za dokładną odpowiedź. Jaki program użyć do sprawdzenia Page rank'u 1 mln stron? Mam listę 1 mln stron które chcę sprawdzić i posegregować według PR. Proszę o nazwę narzędzia którym można to zrobić i ewentualnych jego ustawień aby wykonało się to jak najszybciej. Oczywiście zapewne będą potrzebne jakieś proxy proszę więc o adres gdzie mógłbym kuić proxy które współpracują z tym programem.

Ultraseomaster i proxymarket.pl Najwyższy pakiet proxy powinien pociągnąć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

(chodzi o uniknięcie zawieszenia się programu w trakcie sprawdzania).

a co podzielić na 10 szt po 100 000 to jakiś olbrzymi problem ze trzeba pisać osobny soft? po 2 gie 1 mln to żadna ilość

Ale kolega co pyta widzie nie wie jak wygląda do końca lista pod xR tam nie są URL przycięte, wiec lub soft będzie sprawdzać jakaś podstronę, podkatalog, lub jak zrobi TRIM, to xR może nie trafić na forum, jeśli jest schowany po podkatalogach. Sam pomysł jest delikatnie mówiąc dziwny, takie rzeczy się robią winny sposób, ale co ja tam wiem :D

Przecież można podzielić listę na kilka, chyba wrzucenie kilku mniejszych nie jest wielkim problemem. Program który bez problemu podzieli za jednym kliknięciem tą listę: duperomove. To dodatek do SB, ale jest darmowy nawet jak ktoś nie ma Scrapeboxa można go ściągnąć.

Piszą dyrdymały bo nie chce im się szukać, wszystko chcieliby mieć podane na tacy. Dziś klient do mnie dzwoni i pyta jak ''wypozycjonować stronę'', był bardzo oburzony jak grzecznie mu odpowiedziałem że po pierwsze nie mam czasu, a po drugie za takie informacje, bądź działania w kierunku wypozycjonowania strony biorę kasę.

A co to napisać skrypt do sprawdzania PR?. Kilka minut
Jasne kilka minut ... :glaszcze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności