Skocz do zawartości

Życie przerasta kabaret. kolejny raz z resztą

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Szczyt pustogłowia, zastanawiam się skąd biorą się takie barany na odpowiedzialnych było nie było "stołkach"

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13113288,Demoralizacja_wedlug_policji__Przebieganie_przez_przejscie.html

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ej mój brat miał podobne zdarzenie w Wawie . Został potrącony przez babkę jak przechodził przez pasy. Wtedy nie było jeszcze monitoringu. Zgadnijcie kto był za kółkiem? Okazało się, iż nie było żadnych świadków, dziwnym trałem policja zapomniała sprzętu fotograficznego. Jedynym dowodem był rysunek wykonany ręcznie przez kogoś tam z którego wynikało iż zdarzenie miało miejsce kilka metrów za pasami!! Jaja jak balony. Jak masz kasę to można wszystko załatwić na poczekaniu. Oczywiście jednym oskarżonym w tej sprawie był mój brat. Nie dość iż poszkodowany to jeszcze oskarżony. Niestety w Polsce ma znaczenie kto siedzi za kółkiem, a zatuszować sprawę czy odwrócić kota ogonem jest bardzo prosto.

multikonto

Ja bym go zezłomował za próbę gwałtu na nieletniej...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Hm to jest naprawdę przerażajace co się dzieje w tym naszym kraju "mlekiem i modem płynącym". Zadnej kontroli nad urzedasami, dowolna interpretacja przepisów, policja ponad prawem...

Im jestem starszy tym coraz bardziej ten syf mnie przeraża.

W policji brakuje zdroworozsądkowego podejścia do większości spraw. Trzymają się sztywno litery prawa. Prawa, które często jest szkodliwe np. dla kieszeni podatnika. Dodatkowo dochodzi nacisk przełożonych na wyniki. Brakuje zdrowego rozsądku.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności