Skocz do zawartości

prośba o opinię na temat strony

pawelg252

Rekomendowane odpowiedzi

blake, dzieki! Mion nie wydaje mi sie ze jestem jedyny, w twoim rozumowaniu chyba lepiej jakby ludzie o nic nie pytali i nic nie robili, daj lepiej propozycję na PW ile chciałbyś za stronę, do której nikt nie będzie miał pretensji ;) i nie zaczynaj nowego roku ze złym humorem, bo to szkodzi. Ktoś cię tu zachwalił, to nie zaczynajmy kłótni tylko pogadajmy o interesach :D

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ktoś cię tu zachwalił, to nie zaczynajmy kłótni tylko pogadajmy o interesach
Nie jestem zainteresowany...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W twoim wypadku wystarczy zbudować serwis oparty o silnik wordpress np z szablonem wystarczy twentyten ze zmieniona grafika dla top serwisu + odpowiednie wtyczki i masz przyzwoity serwis firmowy do tego SEO zoptymalizowany.

Przykładowo:

https://topgrawer.pl/

https://otoelektryk.pl/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@pawelg252

To ani nie zgryźliwość, ani nawet nie chamstwo, prosisz ludzi o opinie a oni przedstawiają ją w najbardziej szczery sposób.

Jeżeli szukasz zleceniobiorcy, zapraszam do działu: https://www.forum.optymalizacja.com/forum/20-ogloszenia-i-zlecenia/ na pewno znajdziesz kogoś kto Ci tą stronę ożywi :)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Strona nie jest taka znowu bardzo zła w 2002 były gorsze ;) Jeśli ma to być tyko strona wizytowka z paroma podstronami to po ustaleniu szczegółow sadze ze do 300 zł lub mniej bym taka stronę postawił, zoptymalizowana pod kontem SEO i gratis podstawowe pozycjonowanie ;)

Ta wymaga i optymalizacji pod kontem seo, dodania do indexu, pozycjonowania, moze lekkiej przebudowy i moze być przyzwoicie, jak cos to czekam na wiadomosc na priw ;)

2002 były gorsze
To dopiero podejście do zagadnienia :crazy:

A propos w ferworze walki;) zapomniałem podziękować - Stanleyek dzięki za podpowiedzi z twojego pierwszego posta, najbardziej konkretna odpowiedź, ale z racji, że mam co robić, poddałem się jak już mówiłem, jestem w trakcie ustalania z kim i jak zrobić tą stronę, żeby się wstydzić trochę mniej ;) także niedługo myślę, że też podpytam was specjalistów czy jest ok, ja umywam ręce :D sam wyznaje zasadę, żeby każdy robił to na czym się zna, a tu zonk ;) i dajcie już spokój z tym jaka ta strona zła, aż się boję otwierać to forum !!! hehehe pozdrawiam z roku 2002 !:D

Ostatnio widziałem ciekawe strony może coś wrzucę, widocznie nie przeszkadzało to ich włascicielom lub odpowiada to ich gustom :) Stronę wizytówke chyba najlepiej postawić na jakimś html/php + CSS chyba ze zalezy nam na CMS. Widziałem juz pare darmowych CSS szablonów i mimo swej "biedy" były dla mnie atrakcyjne wizualnie.

muusk - możesz wyjaśnić wszystkim zainteresowanym co twój post wnosi do tego tematu dla przypomnienia "prośba o opinię na temat strony" ? Chyba, że będziemy teraz pisać kto co ostatnio widział ...

:spam:

No dobra, przepraszam wszystkich którym zawróciłem głowę o stworzenie strony, trafiłem przypadkiem na serwis wix, spróbowałem sam znów, pomimo obietnic;) i aż się boje spytać o opinie waszą, ale do wyglądu to już się chyba nie przyczepicie, na razie zrobiłem to w formie przekierowania stałego, ale zastanawiam się na wykupieniem domeny poprzez wix, co do tworzenia strony, wix jest rewelacyjny, chyba każdy mógłby stworzyć w miarę racjonalnie wyglądającą stronę. Także jeśli można Panowie wytknijcie ponownie błędy, ale choć jakby co pochwalcie zmianę wizualną !!! :D zapraszam ponownie www.slupsk.top-dom.pl a i w wynikach wyszukiwania też jest od razu lepiej, o dziwo;)

Litości..... :lol2:

Może to pomoże: https://coding.smashingmagazine.com/2008/12/01/100-free-high-quality-xhtmlcss-templates/

https://www.spiceupyourblog.com/2012/07/30-best-free-wordpress-themes-of-2012.html

https://wp.smashingmagazine.com/2008/01/08/100-excellent-free-high-quality-wordpress-themes/

szablony są za darmo, w przypadku 1. linku kwestia edycji HTML w dwóch pozostałych instalacja Wordpressa i zainstalowanie szablonu.

Strona dalej gorzej niż tragiczna, co to jest ten wix :D Postaw się w roli klienta, wchodzisz na taką stronę i co sobie myślisz o stronie? Strona WWW nie musi powalać, ale nie możesz też stawiać na takie rozwiązania, to jest tragedia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności