Skocz do zawartości

prośba o opinię na temat strony

pawelg252

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szczerze?, zapleczówki robione w 10 minut lepsze są. Prowadzisz biznes, a więc zainwestuj parę złotych w coś porządnego. Ja nawet jakbym szukał jakichś drzwi w necie, to po wejściu na tą stronę szybciej bym kliknął wstecz niż na nią wszedł.

Fajne zdanie :D

"po wejściu na tą stronę szybciej bym kliknął wstecz niż na nią wszedł."

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

zdanie bardzo ciekawe;) widzę, że wam nigdy nie dogodzę. Ja zamykam temat, strona tak zostanie. opinia pozytywna wśród znajomych, firm zaprzyjaźnionych, a tu panowie takie rzeczy piszecie, jakby jakaś okropna i nie przystępna ta strona była. Tego już na prawdę nie rozumiem, może niech tu się wypowie jakiś laik? ;) Dla mnie jest ok, chyba, że klienci będą twierdzić inaczej, wtedy się zainwestuje, ale sęk w tym, że nikt nie narzeka, no oprócz tu Panów.

A wix to bardzo fajny serwis do stworzenia strony firmowej w prosty sposób, choć jak widać po komentarzach, może nie skuteczny, czas pokaże, dla mnie liczy się najbardziej opinia klientów, a tu odzew już był pozytywny i nikt nie klikał wstecz! :)

Nam nie musisz dogodzić, chciałeś poznać opinię - poznałeś ją. Strona nie wygląda profesjonalnie i nie budzi mojego zaufania - we mnie klienta byś nie zyskał.

Może zamiast słuchać opinii laików, posłuchaj opinii profesjonalistów, którzy obcują ze stronami codziennie i wiedzą na co patrzą użytkownicy i jak zadbać o odpowiednią konwersję. Nikt tu też nie chce od Ciebie wydoić pieniędzy, podałem Ci darmowe listy darmowych szablonów 100x ładniejszych od aktualnego i bardziej profesjonalnie wyglądających, a link w stopce design by wygląda tez o niebo lepiej niż stwórz swoją darmową stronę na wix i w dodatku na zewnętrznej domenie. Co jak Ci wixa zamkną? Strona przepadnie, domena przepadnie i z ładnej strony nie zostanie nic.

Nie musisz inwestować wielkich pieniędzy, wystarczy mały serwer, domena .pl, darmowy szablon i albo sam wkleisz teksty, albo zlecisz to komuś za kilkadziesiąt złotych.

Po co pytasz o opinię, jak masz swoje zdanie na ten temat?

tu panowie takie rzeczy piszecie, jakby jakaś okropna i nie przystępna ta strona była. Tego już na prawdę nie rozumiem, może niech tu się wypowie jakiś laik?

Nie obraź się, ale przedmówcy mają rację. Ta strona jest odpychająca, bo tworzy niewłasciwy wizerunek firmy. Próbujesz oszczędzic na czymś, na czym oszczędzanie przynosi wymierne straty finansowe. Za mniej niż tysiąc złotych fachowcy zrobią Ci porządną stronę.

Paweł krytyka jest dobra zwłaszcza jeśli trafna.Niektórzy tu mają cięty język to fakt, ale jeśli dobrze ci taki ktoś podpowie to ja nawet laika daje.Liczy się prawidłowa odpowiedź tylko :)

-Co do strony to znajdz na takim skrypcie jaki ci odpowiada a zamów layauta koszt od 200 do 500 zł i masz unikata bynajmniej wizualnie.

- optymalizacja strony (taki prosty raport mogę ci wygenerować)

I potem już tylko seo sem i będzie dobrze :)

@pawelg252 może by wyjaśnić sprawę, Ty z tego co widzę na stronie produkujesz drzwi, wstawiasz okna i kilka innych rzeczy. Teraz wyobraź sobie sytuację, że osoba, która zna sie na projektowaniu projektowaniu stron sama sobie wstawi drzwi i okna. To co zobaczysz oczami wyobraźni to jest własnie ta Twoja strona. Korzystać nawet z darmowych rozwiązań trzeba umieć. Jeżeli strona ma jakoś wygladać to zleć to jakiejś firmie, tak samo jak ktos kto projektuje strony zleca wstawianie okien i drzwi komuś kto się na tym zna. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

pawelg252 nie jestem ekspertem raczej hobbysta, ale zeczywiscie taka strona nie przyciągnie nowego klienta. Znajomi często bywają nie obiektywni. Przeglądam internet często za pomocą telefonu, Twoja strona bardzo długo mi się wczytywala, Panowie specjaliści wyżej mają rację.

Jesteś specjalistą od drzwi niech tak zostanie, nie chciał byś żeby wstawiał Ci drzwi np. informatyk, bo wiadomo jak by to się skończyło :).

Polecam zlecenie nowej strony np. w wordpress.

Pozdrawiam i powodzenia

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Dla mnie jest ok, chyba, że klienci będą twierdzić inaczej
Klienci nie będą mieli okazji wyrazić opinii o twoim serwisie firmowym, bo za pomocą "tej strony" ich z naturalnych SERP nie pozyskasz < polecam podgląd w źródło strony> :]

Sklep "stacjonarny" na zdjęciach wygląda przyzwoicie, więc naprawdę dziwię się takiemu podejściu i taktowania po macoszemu swojego wizerunku w internecie który obecnie jest NAJWAŻNIEJSZYM MEDIUM jak chodzi o pozyskanie klientów.

Ale jak mawiają "Twój cyrk twoje małpy".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No to może inaczej...

1. Tło strony na biało zamiast tych ukośnych czarnych kreseczek - oczopląsu można po pewnym czasie dostać.

2. Całe menu czyli środek w bardzo jasnym beżu.

Dalej idąc od góry...

4. Przyciski menu nawigacyjnego - powiększ czcionkę, pogrub ją i wyśrodkuj. Niech wielkość tytułów podstron będzie adekwatna do wielkości przycisków.

3. Ten przewijany baner - zmniejsz wysokość o połowę, i niech ta wysokość będzie stała a nie zmienia się w zależności od rozmiaru zdjęcia.

4. Potem te trzy okienka (Galeria, O firmie i lokalizacja):

a. zamień kolejność...O Firmie-->Galeria-->Lokalizacja

b. również mógłbyś troszkę powiększyć i wyróżnić nazwy tych okienek

c. o firmie - napisz tam trochę więcej info o Firmie, niech to okno ma przycisk więcej i kieruje na pod stronę z całym tekstem i jakąś fotką.

5. No to teraz poszczególne pod strony...Przede wszystkim wywal i napisz od nowa lub przeredaguj wszystkie teksty. Są skopiowane ze stron producentów. Nie można tak robić.

6. Kopiowanie jednak ma swój pozytywny wydźwięk...pod strona BRAMY, nie wiem co to za czcionka ale jest całkiem ok i o wiele lepsza od tej na pozostałych pod stronach. Oczywiście teksty o bramach również do przeredagowania.

7. Nadaj pod stroną jakieś tytuły. Nie mogą wyświetlać się w wyszukiwarce tak jak teraz (https://slupsk.wix.com/topdom#!okna/ctzx). Powinno być np https://slupsk.wix.com/okna.

8. W lewym górnym rogu jest Twoje logo. Podlinkuj je. Kliknięcie w to logo powinno przenosić odwiedzającego na stronę główną.

9. Warto by sprawdzić stronę chociażby za pomocą SeoOptimer-a. Niestety w tej chwili jest to niemożliwe:( Nie wiem dlaczego. HTTP 405 - method not allowed. Może ktoś mądrzejszy doradzi

10. Zarejestruj stronę w Webmaster Tools i zgłoś ją do indeksu Google.

11. Pewnie jest jeszcze wiele rzeczy, o których Koleżeństwo wspomniało lub też nie...

12. Zapewne także lepszym byłoby postawić ta stronę na WordPressie i znaleźć jakiś darmowy, zgrabny szablonik.

Jeżeli jednak chcesz poprawiać to co jest to MOJE osobiste, nie trzeba się z nimi zgadzać, rady masz powyżej.

Pozdrawiam

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

O prosze i to mi sie podoba, skryba dzieki i jak naj bardziej rady zastosuje wlasnie o takie cus mi chodzi, rzeczowe porady do zastosowania. Zabiore sie do roboty, ale nie odpuszcze tematu tak latwo. To co panowie proponujecie za te kilkaset zloty jakos mi nie pasuje. A podstawowy sek w tym, ze chce i musze miec mozliwosc wlasnej edycji na biezaco, podchodze do firmy ambitnie, bywa rotacja asortymentu, oferowanych produktow, prowadze juz ktorys z kolei salon i wiem jak jest jak robi to jakas firma, kazda edycje trzeba komus zawracac glowe, a najlepiej jak firma zniknie i nikt nie wie jak zajac sie strona, a trzeba naniesc zmiany. Wlasnie tak bylo z poprzednia strona, ale oddzialu glownego. Ja postanowilem zrobic strone mojego oddzialu na moich zasadach i zmieniac kiedy chce i jak chce. Dla mnie bardzo ale to bardzo licza sie opinie klientow(nie mowie tego pod publiczke) , zawsze z nimi rozmawiam i od nich chce wiedziec co mysla o stronie i co chcieliby tam zobaczyc i chce miec mozliwosc natychmiastowej reakcji, bynajmniej tak w koncu stwierdzilem po przeanalizowaniu sprawy, stąd tez moje uparcie w tej chwili;)takze dajcie wiecej konstruktywnych porad a ja bede wdrazal z mila checia, a ten serwis mi sie podoba, edycja jest banalna a efekt hehe jak dla mnie oczywiscie ok:) na razie mam tam strone na probe, jak bedzie ok wykupie tam poprawna domene, nie tak jak jest w tej chwili, na razie jest to w fazie sprawdzania, ale na prawde ludzia sie podoba, ale jakos nie tu;) sam sie smieje jak to pisze. A co do strony z poziomu tel wczytuje sie wolno bo jest tak ze laduje cala, a pozniej szybciej sie przeglada, ale fakt mam galaxy s2 i musze przyznac ze przyjazna telefonom nie jest:/ ehhh zeby choc jeden powiedzial, moze byc, a tak znow spac przez ta strone nie moge;D sory za gramatyke ale pisze z tel. Pozdrawiam zaciekle mnie ganiacych ;D moze w koncu sie poddam:p taa jasne

To co ci podał seoskryba jest OK ale skąd wiesz że takie zmiany spodobają się reszcie 99,9% ?

A kilkaset złoty to jest dobre na strony prywatnej a nie firmowej to kropla w morzu.

Mówisz że prowadziłeś więcej salonów z powodzeniem i w to nie wątpie ale jakbyś do nich podchodził tak jak do strony to :)

Nie wyciągnąłes wniosków z tej łagodnej krytyki i nie wiem czemu jako handlowiec popełniasz tak podstawowy błąd. Mam tu na mysli że mówisz

"Ja postanowilem zrobic

strone mojego oddzialu na moich

zasadach i zmieniac kiedy chce i jak

chce. "

po czym niżej piszesz że ważne jest dla ciebie zdanie klienta. Sam sobie zaprzeczasz :)

A strona się nie ma tobie podobać tylko klientom ? a ci ludzie powyżej to twoi potencjalni klienci których nie słuchasz :)

Ze swojej strony proponuje nie patrzenie czy ktoś cie krytykuje czy schlebia tylko wyciąganie samych rad z tych propozycji. W niejednych wątkach marze aby tyle postów było z odpowiedziami nawet z mega krytyką zamiast pustego wątka :)

Paweł: dlatego proponujemy Wordpressa lub inny CMS, ja w poście wyżej podrzuciłem Ci link do 100 naprawdę fajnych szablonów, które instaluje się bajecznie prosto.

Krótko mówiąc:

ściągasz wordpressa

wrzucasz pliki na serwer

tworzysz bazę danych

instalujesz wordpressa - koniec, masz swój CMS

skórkę instaluje się automatycznie - wrzucasz ją na serwer jak plik na rapidshare czy inny hosting plików, ona się rozpakowuje i jest gotowa do użytku, ewentualnie lekkich przeróbek (np. tłumaczenie niektórych fragmentów)

Wpisz sobie na youtube wordpress, kurs wordpress, instalacja wordpress - zobacz jakie to proste i przyniesie Ci o wiele więcej korzyści, bo: masz dobry, darmowy CMS; jest on zoptymalizowany pod kątem SEO (aktualna strona nie jest i nie jest możliwe jej pozycjonowanie).

Jak nie chcesz/nie potrafisz polonizować Wordpressa, są dostępne spolszczone szablony, musisz poszukać w Google.

W ogóle powiem Ci szczerze, że dawno nie widziałem tu takiego poruszenia i chęci pomagania, kupiłeś sobie użytkowników tą internetową tragedią ;)

hehe dzięki Panowie za dobre słowa z krytyką w tle ;) Mkucinski przyjrzę się bliżej temu co piszesz, na razie niestety mały remoncik w salonie także mam czas po godzinach a z tym różnie bywa. Pewnie w weekend siądę do zadania i zobaczę co mogłoby być najlepsze. Oczywiście tak jak Panowie piszecie, dziękuje za zainteresowanie - w ogóle ! :) Ale nie mogę strawić, że to co zrobiłem mi się spodobało a tu Zonk kolejny, o naturo złośliwa! Już miałem być uparty, ale przekonujecie mnie znowu, chyba jedyna firma która w tak krótkim czasie co róż nową stronę będzie miała :P A propos mojego uparcia, że chcę sam sobie poradzić, właśnie wdrażam dwie nowe fabryki, i już trzeba aktualizować asortyment, zdjęcia salonu...I tak jest zawsze, dlatego stwierdziłem, że będę próbował być niezależny, ciekawe co z tego dalej będzie...

właśnie wdrażam dwie nowe fabryki, i już trzeba aktualizować asortyment, zdjęcia salonu...

Coś mi tutaj nie pasuje... ale nie wiem, może to tylko moje wrażenie ;) 2 nowe fabryki, kolejny salon i strona firmowa robiona przez właściciela, który nie ma pojęcia o tworzeniu stron, na kolanie...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności