Skocz do zawartości

prośba o opinię na temat strony

pawelg252

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas wyświetlania strony wyświetla sie u góry komunikat: Nivo Slider for gp|Easy - Gadget: Your image path does not contain any image files!.

W porównaniu do pierwszej wersji jest spory progres:) Ja bym sie jeszcze z czcionką tekstu pobawił... Ta wygląda tak trochę "roboczo". Ale to pewnie kwestia indywidualnych upodobań:)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skryba i Kucinski, jedyni ze mną wytrwaliście i chwała wam za to ! :D jeśli chodzi o nivo, dosłownie akurat pewnie tam kombinowałem.

Skryba a czcionka właśnie dokładnie treści czy menu ? W sumie właśnie takie rzeczy jeszcze będę dopracowywał ale całokształt już tak zostanie, chyba...;) ale powiem wam szczerze, że wysłałem stronę aktualną i tą co teraz do sporego grona znajomych i wszyscy mówią - 100% że ta co jest jest lepsza, mi się ciągle też tak zdaje, że ta co jest jest bardziej bajerancka, nie wiem skąd tu zupełnie inaczej wszyscy mówicie - głupi już jestem, ale chyba zostawię tą co teraz omawiamy, tamta ma błędy jakieś, a właśnie a jesteście w stanie określić, czy kod jest dobry, czy będzie przystępna dla wyszukiwarek? Słów kluczowych jeszcze nie pododawałem, ale chodzi mi czy optymalizacja jest ok, czy jak to nazwać, nie wiem nie znam się, krótko mówiąc czym ta najnowsza wygrywa z wcześniejszą ?

Moim zdaniem, ta strona też jest dużo lepsza. Trochę do doszlifowania, na szybko:

Na górze jakiś tekst na czarno, którego prawie nie widać.

Wyszukiwarka coś nachodzi na logo

czcionka dla każdego elementu inna

slider po prawej dalej zmienia rozmiar i wygląda jakoś słabo, bo grafiki za małe

https://www.top-dom.pl/test/index.php/Dane_Teleadresowe - tutaj mapa nachodzi na sidebar

https://www.top-dom.pl/test/index.php/Panele_pod%C5%82ogowe obrazki wyskakują z ramek a czcionki to masakra

Jeśli chodzi o pozycjonowanie:

przyda się kilka redirectów, żeby uniknąć Duplicate Content https://www.top-dom.pl/test/index.php https://www.top-dom.pl/test/

Linki mogłyby być bez tego index.php

Struktura nagłówków do zmiany (brak h1, h2 do oporu - często niepotrzebnie)

title do zmiany - po co komu wiedzieć, że to jest strona główna

obrazki nie mają altów i ich nazwy też mogłyby być bardziej przyjazne

najprawdopodobniej nie masz sitemapy, a przynajmniej nie ma jej w robots.txti w standardowej lokalizacji

description przydałby się bardziej atrakcyjny - w końcu to on zachęca do klikania

To tyle na szybko. Może ktoś jeszcze poświęci Ci trochę czasu to będziesz miał naprawdę dużo informacji co poprawić.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Ja to mam ph, Panowie jak komentowaliście - blackpress i ja1 to akurat miałem zmienione theme w porównaniu z tym ocenianym parę postów wcześniej, tak pomyślałem, że to jest ok, ale mi się właśnie wszystko poprzestawiało z leksza i taki nieład się zrobił. Blackpress dzięki za uwagi, na pewno zastosuje, jeśli chodzi o nazwy zdjęć itp, mam to na uwadze do zrobienia, na razie z grubsza strona ma tylko gołą treść, nie wszystkie zdjęcia mają odnośniki, także właśnie sporo jeszcze do doszlifowania, ale dzięki za podpowiedzi. Tak czy siak jeśli Panowie mówicie, że jest w miarę ok, to polecam gpeasy prosty cms którym robiłem, i chyba najlepszy, który nie potrzebuje żadnej bazy danych na serwerze! - to tak w podzięce ! ;) Forum będę polecał, dzięki wszystkim za pomoc, a dalej jakoś sobie będę radził(pewnie jeszcze tu zawitam z innym tematem;))

Pozdrawiam! i na prawdę dziękuje wszystkim za poświęcony czas! pozostaniecie w sercu firmy Top Dom ! ;D

Jakby ktoś z was robił remoncik i chciał obiektywnej opinii, bądź informacji o okazjach na daną chwilę w branży drzwi, podłóg itp - Polecam się ! Muszę się jakoś odwdzięczyć bo będę chory ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności