Skocz do zawartości

monitowania pozycji w wyszukiwarkach

numen1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuje dobrej strony do monitowania pozycji w wyszukiwarkach.

Najlepiej darmowego :-) dla około 20 fraz.

Do tej pory korzystałem z darmowego konta na seo-stat.pl

Lecz nie jestem zadowolony ponieważ system nie jest do końca autentyczny. Zawyża rzeczywiste pozycje. nawet do + 10 pozycji.

nie jest do końca autentyczny. Zawyża rzeczywiste pozycje. nawet do + 10 pozycji.
A jakie według ciebie to są te "autentyczne pozycje" :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ostatnio na blogu opisywałem darmowy Rankerizer, możesz wypróbować, nie jest to cód miód ale daje radę.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Wiec tak, od jakiego czasu testuje 3 różne programy.

1. seo-stat.pl

2. webpozycja.pl

3. positionly.com

I teraz któremu programowi wierzyć :-) przeważnie karzdy pokazuje inna pozycje na 3 frazach. Najbardziej zblizone do siebie pozycje ma 1 i 2, dwie frazy sie pokrywają a progam nr 3 jeszcze całkiem pokazuje inne pozycje nie korzystne dla mnie.

I teraz sprawdzam sobie frazy na trybie przeglądarki "prywatnym" mozilla i mam jeszcze inne pozycje korzystne dla mnie. Wiec juz sam nie wiem. :-P

• 1 miesiąc temu...

Hej wszystkim,

Mam pytanie dot. programu Rankerizer. Jakie macie doświadczenia?

Na jednym z blogów był opisywany, że można sprawdzić nieograniczoną ilość fraz. Z mojego doświadczenia wynika, że albo pomija pozycje domeny na pewne frazy lub po prostu można sprawdzić określoną liczbę fraz.

Testował ktoś?

Pozdrawlaju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności