Skocz do zawartości

monitowania pozycji w wyszukiwarkach

numen1

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Do tej pory korzystałem z seostation.pl i mogę polecić. Przejrzysty, czytelny, banalny w obsłudze.

Od dwóch dni mam dodatkowo założone konto na seo-stat.pl...więc na oceny jeszcze zbyt wcześnie.

Zobaczymy jakie będą wskazania pozycji.

Dodatkowo sprawdzam jeszcze Seo-Lightem...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

W seolight sprawdzisz dla google.pl i com, max do TOP 300, nie wiem, jak jest z demo, ale na pełnej wersji nie widzę ograniczeń co do sprawdzanej domeny lub frazy

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Zarejestrowalem się na webpozycja.pl, ale Wydaje mi się, że ma jakieś lekkie przekłamania (albo ostro skaczą mi frazy między ich mierzeniem i moim sprawdzeniem)

Chyba najlepiej sprawdze wszystko co jest i sobie porównam.

Zachęcam do zakupienia konta Premium lub wyższego, dla tych kont system webpozycja.pl (prawdopodobnie jako jedyny na rynku) daje możliwość sprawdzenia jakie wyniki były w momencie sprawdzenia.

Jest to dowód na to, że pozycje są sprawdzane codziennie i są rzeczywiste.

Dodam jeszcze, że webpozycja.pl oferuje możliwość sprawdzania pierwszej podstrony w wyszukiwarce i Top100 dla tej samej frazy - jest to szalenie wygodne przy pozycjonowaniu, a stawka 39 zł z VAT w bardziej zaawansowanym koncie (monitorowanie nawet 500 fraz!) jest zdecydowanie BEZKONKURENCYJNA.

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności