Skocz do zawartości

Filtr - co można poprawić

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam już dosyć spory czas temu moja strona poleciała w wynikach(ograniczyłem tagi, powyrzucałem zduplikowane treści). Chodzi ostronę dieta dukana . Co mógłbym poprawić w stronie i jakie zmiany na niej wprowadzić, oczywiście po za linkowaniem.

Dla przykładu na hasło : dukana dieta eu

nie pojawia się strona główna serwisu w wynikach, wyżej jest podstrona.

Z góry dzięki

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Po pierwsze odpowiedź sobie na pytanie, dlaczego własciwie ta strona ma rankować? Co tam jest unikalnego o diecie dukana, czego nie ma na innych stronach?

https://www.google.p...iw=1920&bih=922

Masz duplicate content w obrębie strony przez indeksację tagów

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

No ok, zgadza się jeśli chodzi o przepisy. Ale pozostałe teksty są unikalne. Trudno zeby przepisy były unikalne. Czyli pierwszą rzeczą do zrobienia jest elminacja tagów, które powodują dupicate content. Coś po za tym jeszcze?

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Co tam jest unikalnego o diecie dukana, czego nie ma na innych stronach?

Coraz lepsze rzeczy tu można przeczytać, nie dość, że strona ma być unikalna tekstowo to jeszcze trzeba pisać wartościowsze teksty niż konkurencja bo algo analizuje, któy tekst jest lepszy merytorycznie...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Mi też się z tego śmiać, przecież robot Google jest tak "głupi", że nie odróżnia tekstu do tej pory za 1zł od tekstu z Newsweeka :D ba on nawet nie jest w stanie dobrze wyłapać tekstów z translatora hehehe.

zdobądź więcej linków z tzw soszjal mediów czyli linkuj z profili społecznościowych z for dyskusyjnych - najlepiej tematycznych, z komentarzy na innych blogach i nie patrz na to czy follow czy nofollow.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 2 tygodnie później...

Musisz zdobyć jak najwięcej przyjaznych linków, najlepiej tematycznie związanych z twoją stroną, linkować dużo do podstron a nie tylko do głównej strony, jeśli tak zrobisz to napewno doczekasz się dobrych efektów i Twój serwis wróci z filtru na trochę niższe pozycje niż dotychczas ale po pewnym czasie się wszystko ustabilizuje i jak zdobędziesz dobre linki będziesz wysoko w wynikach google na swoje frazy.

Czy może ktoś wytłumaczyć to określenie w prosty sposób, ze link jest na dwie frazy, tzn jak? Może być na jakimś przykładzie. Dziękuję

To chyba nie ten dział :) Twoje pytanie to nawet nie SEO przedszkole.

Nie link jest na dwie frazy, tylko Kolega napisał "prawie wszystkie LINKI na dwie frazy".

Każda stronę linkuje się ( pozycjonuje ) na frazę.

W tym przypadku linkowanie jest, w większości na dwie frazy.

To dla Google jest podejrzane i może skutkować filtrem.

Choć znam domeny które są linkowane na jedna frazę i maja się dobrze :)

Best military dog tags in the world.  :peace:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności