Skocz do zawartości

Test katalogów WP-Kat (500 szt)

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej

Dodałem nową domenke do 300 wp katów (które grupy nie zdradze) plus 100 seokatalogów i 100 sinooke na 4 frazy 2 banalne top 1 dwie średnio-łatwe frazy 2 druga strona google zaindeksowane jakieś 50- 60 % wpisów, reszta w trakcie dodawania. Pr domeny po ostatnim upgrade doszło do 2, domena około półtora miesiąca (nówka). Jesazcze muszę wspomniec że zapodałem blasta sb na stronke. Ale z wyniku jestem bardzo zadowolony:) krótki czas i całkiem niezłe efekty.

pozdr

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

• 2 tygodnie później...

Kończąc test:

https://zapodaj.net/images/9a38cd32b6d9a.jpg

Na czerwono zaznaczyłem pozycje po miesiącu testu. Później jak widać pozycje poszły jeszcze lekko do góry - linki z katalogów wrzuciłem do https://backlinksindexer.com/

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Wp katy mają spore możliwości ale niestety właściciele zamiast najpierw zadbać o domeny, zdobyć silne linki to wrzucają wpisy na nowe domeny i siła takich katalogów opiera się na podlinkowanych wpisach tylko... do czasu filtra, bana. Powinno być chyba odwrotnie - czyli najpierw coś userom zaproponować, a później pobierać opłaty. Jak widzę czasem niektóre "sieci" katalogów już któryś miesiąc z pr0 to dziwię się, że ktoś tam cokolwiek dodaje :)

• 1 miesiąc temu...

zauwazyliście to?

Nie

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

Prawda jest taka, że sami zarzynacie te katalogi napierd****alając we własne wpisy czym się da bez opamiętania, potem się dziwicie, że są filtrowane, banowane czy zerowane :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Prawda jest taka, że sami zarzynacie te katalogi napierd****alając we własne wpisy czym się da bez opamiętania, potem się dziwicie, że są filtrowane, banowane czy zerowane :D

@Beer - kto napierd****ala ten napierd****ala. Pytałem o co innego. Czy wciąż jest korzyść z tych katów.

@Beer - kto napierd****ala ten napierd****ala. Pytałem o co innego. Czy wciąż jest korzyść z tych katów.

Korzyść z możliwości umieszczenia linku w sieci była jest i będzie a o "jakości" tego linku sami już decydujemy - taka jest prawda.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności