Skocz do zawartości

Test katalogów WP-Kat (500 szt)

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Siła katalogów na WP-KAT na pewno jest. Wiem z doświadczenia i cały czas to odnotowuję u swoich klientów. Wiadomo, że nie można linkować tylko i wyłącznie z jednej grupy.

Sam chętnie zobaczę efekty katalogowania w grupie 500 WP-KAT. Najbardziej będą mnie interesowały efekty po 3-4 miesiącach :)

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takich nie będzie @MrFrog za długo tu siedzisz, żeby nie wiedzieć, że w obecnych czasach 4 miesiące to bardzo długo w pozycjonowaniu i wszystko się może zdarzyć ;) Póki co jestem bardzo zadowolony i z testu i z kontaktu.

Pakiet nazywa się GOLD, ale nigdzie nie jest napisane, że wpisy będą typu "Gold". Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem...

Poza tym 34 gr za wpis "Gold" to byłaby najlepsza oferta w kraju albo jakieś zupełnie świeże katalogi.

BTW @Robbierivera - 100% racji :)

Nikt chyba z nas nie ma czasu aby weryfikować 100% informacji, które nie są podane bezpośrednio, a trzeba się doszukiwać.

Skoro tylko pakiet się tak nazywa to OK - ale jest to bardzo mylące.

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Odniosłem się do "Sam chętnie zobaczę efekty katalogowania w grupie 500 WP-KAT. Najbardziej będą mnie interesowały efekty po 3-4 miesiącach " Napisałem - takich nie będzie, bo strona po ok 30 dniach bedzie linkowana z wielu innych źródeł.

--------

Nie piszcie mi na pw - jakie katalogi są na liście, czy zejdę z ceny itd. To nie jest mój produkt.

To może ja się wypowiem, jako właściciel sklepu time4seo.pl. Mam nadzieję, że rozwiąże większość wątpliwości.

Oferta WP-KAT GOLD zawiera w sobie katalogowanie do grup:

wp-kat.pl

tamia.pl

smerfstudio.com

gumisstudio.com

seoplatforma.pl

katalogistron.eu

imperium-reklamy.pl

netmisja.pl

Jeśli ktoś potrzebuje listę katalogów to są one dostępne w danej grupie.

Katalogowanie nie obejmuje wpisów GOLD - wpisy są w większości premium, w niektórych grupach zwykłe. Zastosowanie nazwy GOLD może faktycznie jest mylące, chodziło nam w nazewnictwie o to, ażeby było wiadome, że jest to najbogatsza dostępna oferta katalogowania WP-KAT.

Przy ostatnim zleceniu indeksacja wszystkich wpisów nastąpiła w ciągu 80h.

W razie pytań / wątpliwości zapraszam do kontaktu: kontakt@time4seo.pl.

time4seo-banerek1.png

Istnieje opcja edycji wpisu, jednak nie da się tego zrobić hurtowo, trzeba do każdego katalogu się logować i przechodzić do edycji. Jeszcze nikt się nie zgłosił z pytaniem o taką ofertę, ale jak coś to możemy coś takiego dodać :) Możliwe, że wkrótce Kursor doda taką opcję do panelu (wp-kat się bardzo szybko rozwija).

time4seo-banerek1.png

Chodzi mi o możliwość edycji wpisów - głównie linków w treści i głównego adresu url. Nawet pojedynczo, bo i tak nie robiłbym tego ręcznie :)

Wiem, że tak można robić w:

tamia.pl

wp-kat.pl

katalogistron.eu

To reszty nie pisałem. Dzisiaj to zrobię.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ale o co chcesz pytać resztę? Czy sami będą się logować na każdy katalog w swojej grupie i edytować Twój wpis? 16 zł netto za 50 wpisów to i tak mało Ci powiedzieli. Ja bym powiedział 100 pln netto u siebie. Do każdego katalogu trzeba się zalogować osobno, znaleźć Twój wpis i edytować go. Z resztą u mnie linki w treści mają tylko premium i gold a ceny też są odpowiednie (chociaż jeszcze chyba trochę za niskie), bo wolałbym postawić na jakość a nie zrobić kolejny śmietnik jakich wiele.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Moje zapytanie było takie:

Cześć,

Jest możliwość edycji wpisów ?

Chodzi mi o podmienienie linków w treści + zmiana adresu url.

Jeżeli nie ma takiej możliwości, to czy płatna opcja wchodzi w grę?

Czy sami będą się logować na każdy katalog w swojej grupie i edytować Twój wpis?

Chcę sam edytować wpisy.

Czyli nie można wyłączyć w katalogach wp-kat możliwości edycji wpisów ? Bo jeżeli nie można, to chyba co niektórzy mnie źle zrozumieli.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Oferta fajna ale te ceny to coś za niskie. Kto przy takich cenach będzie dbał o katalogi, przedłużał domeny? Aby to miało ręce i nogi to powinna cena być min x 2 bo inaczej kolejny raz na początku będzie fajnie, a później jedna wielka spamiarka i banowanie wszystkiego. Swoją drogą @Gumiss podawanie listy katalogów zwłaszcza na PIO to niezbyt ostrożne posunięcie - po co te adresy? Dane o stronach są podane i adres nic tu nie zmieni a ryzyko wzrasta 10x bo wiadomo, że w Polsce żyje wielu oszołomów.

@aniec2 te linki z wp-katów to poszły na maksa czy są jakoś rozdzielone np na 30 dni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności