Skocz do zawartości

Test katalogów WP-Kat (500 szt)

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

raport jest - leci indeksacja wpisów. wspolczynnik indeksacji jak na razie ok 96% :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Powoli zbliżam się do końca testu.

Wyniki na dziś:

https://zapodaj.net/images/671c6792406af.jpg

Słowo wyjaśnienia:

Fraza nr 2 (od góry) - pojawiła się mapka przed wynikami - jeśli by nie brać mapy pod uwagę pozycja nr 3.

Przyznam szczerze, że po początkowym zachwycie liczyłem na coś więcej, ale czekamy dalej :)

Efekt to jest dużo lepszy jak się nie zostawia tych linków samych sobie. Przy odpowiednim podlinkowaniu zrobisz każdą frazę ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

widać updejt 16/17 :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

widać updejt 16/17 :)

Widać... miałem zielono :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Śpieszmy się kochać ceny, bo tak szybko odchodzą. Ja ostatnio chciałem kupić kilkanaście multikodów katalogistron + po kilka innych, ale nie miałem czasu zrobić przelewu. Chce to zrobić dzień później, a tu już ceny znowu w górę ;( So sad, kupiłem połowę tego co chciałem.

Pozycjonowanie polega na czekaniu? Ciekawa teoria.

Niektórzy tak właśnie robią, podpisują umowę z klientem i czekają... może ktoś naturalnie zechce linkować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności