Skocz do zawartości

Najpierw nauka języków, czy od razu SEO ?

pETEROV

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego seoagent.pl, jak ktoś pisze w poście cokolwiek i daje linka za linkiem (jeszcze z frazą), jakoś trudno mi uwierzyć że robi to bezinteresownie i nie musi to być szeptanka.

Jak ktoś daje linka do czegoś aby mu pomóc, dać jakieś info itp. to na pewno nie w ten sposób. Starego niedźwiedzia na sztuczny miód?, no daj spokój.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ ja1... usunąłem anhory i poleciłem... zapoznanie się z darmową lekcją (piszą, że jest) :) Ponadto linki nie były refer.

Widzisz, pisanie w taki sposób po forach mam już we krwi jako seowiec. Cóż, chciałem pomóc, a wyszło małe zamieszanie :/

OK.... coś jeszcze zrobić?

Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty.

Strategia "anty Panda & Penguin".

www.seoagent.pl

OK.... coś jeszcze zrobić?

Możesz polać ... ha,ha :winko:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

nie no... nie wprowadzajcie chłopaka w błąd...

zdecydowanie trzeba się uczyć języków, jeśli się chcesz uczyć SEO...

zacznij od angielskiego, później zdecydowanie rosyjski :) (no chyba, że nie chcesz się bawić w BH, to rosyjski możesz sobie odpuścić)

następnie do pisania logicznych postów na forach:

niemiecki, francuski, hiszpański (hiszpański ważne!!), chiński (w tym języku mówi większość mieszkańców tego globu), arabski (tam jest sporo wartościowych stronek, gdzie można wstawić linka)... itd

Dopiero teraz mam postanowienie noworoczne żeby zagłębić się w php.

:D a ja skorzystałem z promocji wydawnictwa Helion i właśnie zakupiłem sobie kilka kilo literatury, żeby wreszcie zrozumieć, co programiści do mnie mówią :D

Fajnie jest znać języki, ale do SEO nie są niezbędne... ;)

dymna.jpg

Jeśli interesuje Cię tylko strona marketingowa SEO to nie zawracaj sobie głowy html-em, css-em, czy php. Prawda jest taka, że spora część użytkowników tego forum zaczynała od tworzenia stron www i aplikacji internetowych i dzięki temu trafiła na SEO, dlatego dla nich niepojętym jest brak znajomości powyższych.

Druga stroną medalu jest to, że nie wiesz ile zabawy tracisz :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Hmm, ale to się rozumie samo przez się... i nie są to podstawy HTML'a. Kierowca też wie gdzie jest pedał gazu i kierownica :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Podobno najlepszy specjalista wie wszysko o niczym ;) Od niedawna pracuję w małej firmie i stwierdzam ze bez podstawowej znajomości HTML + CSS trudno byłoby mi spełnić swe zadania specjalisty SEO bez czyjejś poważnej pomocy, także jeśli działasz sam to warto znać podstawy zeby było łatwiej ogarnac tematykę budowy istoty stron internetowych zwłaszca robiąc optymalizację albo monitorując stronę. Chyba ze tym będzie zajmowal się ktoś inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności