Skocz do zawartości

Z jakich cms'ow korzystacie?

Site.net

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko z jakich cms'ow korzystacie??

wiadomo ze WP to prawie kazdy korzysta albo korzystal ale chodzi mi o jakies inne cmsy

chce zroznicowac swoje zaplecza i zastanawiam sie na jakich cmsach

najlpiej zeby cms byl dosyc lekki no i najwazniejsze zeby byly darmowe templatki najlepiej w duzych ilosciach :D

myslalem nad joomla ale dosyc ciezka no i duzo roboty przy niej ,

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nawet jeśli nie ma to jeszcze znaczenia, to moim zdaniem warto zadbać o to, żeby strony z profilu linkowego wyglądały na jak najbardziej losowe, stąd większość powinny stanowić najpopularniejsze CMS, ale pojawić może się też kilka rzadkich i rozwiązania autorskie.

W związku z powyższym można powiedzieć, że stosuję wszystkie CMS o jakich istnieniu wiem ;) Mała ilość szablonów dla systemów niszowych nie jest problemem, ponieważ stanowią one małą część zaplecza.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Sprawdź CMS JOOMLA. Nowsze wersje są coraz lepsze;)

yhy :) coraz rozwleklejsze raczej :)

Jestem z Joomlą od samego początku i nowe wersję są lepiej rozbudowane. Dla jednych to wada, dla innych zaleta. Ja należę do tych drugich.

joomla powinna trafić do fazy projektu :) ktoś kilka lat temu wyszedł z błędnego założenia i soft dalej brnie w tym kierunku czyli w kierunku molocha z 90% zbędnych funkcji (jakby główny programista wyszedł z założenia "wrzućmy co się da może ktoś kiedyś z tego skorzysta") :) mylących lub co najmniej nic nie mówiących zwykłemu userowi

joomla ma dobry framework ale nie sam framework robi dobry soft :)

nie polecaj jej dla małych stron bo ona ma 90% zbędnego kodu, zbędnego do zwykłego wyświetlania kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu etc zwykłych podstron, małe strony pięknie chodzą na mniej znanych ale lekkich cmsach :)

• 2 tygodnie później...

IMO WP nie ma obecnie realnej konkurencji jeśli chodzi o mix parametrów tj. koszt, łatwość obsługi, liczba pluginów, waga skryptu, popularność, support. Na siłę można szukać alternatyw, tylko czy warto?

Ode mnie dla ciebie: śmieszne zdjęcia oraz uploader zdjęć. Za darmo na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności