Skocz do zawartości

w polsce jest ok. 40 takich katalogów , reszta to katalogi które nie maja żadnego znaczenia dla pozycjonowania,

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

myslisz ze goscie Allegro nie czytaja tego forum? Przeciez taki to by matke opchnal za 20PLN na aukcji od 1PLN..

szukaja wszedzie gdzie co jest chwytliwego do sprzedania i srum na rynek....

nie zdziwilbym sie jakby lista na tej aukcji byla na podstawie katalogow z tego forum...

smutna prawda... wiedza ogolnodostepna jest go**o warta... no ale to jedynie spis katalogow.... a nie HOWto osiagniecia orgazmu w google :P

dziwie sie ze jeszcze nikt z Allegro nie kupil od Zergavisa tego streszczenia forum i nie opycha tego w masowych ilosciach na Allegro... moze za duzo kasy na taka inwestycje ;) ile to byloby aukcji za złotówke ;P

no i prawa autorskie - z tym bylby problem bo de facto wlascicielami sa wszystcy uzytkownicy forum skoro admin nie bierze odpowiedzialnosci za wypowiedzi uzytkownikow forum :P myle sie?

przy okazji dluzszego tematu nie bylo? forum sie rozjezdza...

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

dziwie sie ze jeszcze nikt z Allegro nie kupil od Zergavisa tego streszczenia forum i nie opycha tego w masowych ilosciach na Allegro...

Byś Ty wiedział ile osób mnie męczy na GG o to streszczenie.

"Bo ja nie pracuję i nie mam tyle pieniędzy - mogę dać max 20 pln",

"Dlaczego tak drogo to streszczenie? Morze ubijemy interesik - dasz mo je na zadarmo, a ja oddam ci 70% zyskuw z jego odsprzedarzy na Allegro?",

"Dam max 50 a jak niechcesz to sie wyphaj".

Itp, itd. Wypowiedzi autentyczne - z premedytacją nie poprawiałem ortów.

No i bluzgi w razie odmowy też się zdarzają, ale nie chcę mi się ich cytować, bo są smutne i bez finezji :D

Reasumując - musieli by sie zrzucić w 50 osób żeby było ich stać :hmmm:

Pozdr,

Z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności