Skocz do zawartości

Zmiana IP dla domeny a pozycja w google

powiew

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pyatnie mam hosting na OVH w panelu dla każdej domeny mogę przypisywać IP innego kraju. Ostatnio strony poleciły mi trochę w google osoba która je pozycjonowała mówiła że mają chyba jakiech filtry i przez to niby słabo jej szło. Więc ja postanowiłem zmienić te IP na inne, zmieniłem i strony chyba jeszcze bardziej poleciały z pozycji, jest tragedia.

pozdrawiam

Blog MAXbmw.pl Ciekawe Artykuły, Strona o Motoryzacji.
Forum Internetowe, Fajny Klimat.
Tworzenie Stron www, Brzeg, Namysłów, Opole.

:) zmień osobę pozycjonujacą Twoje serwisy, sprawdź ahrefsem / majestickiem linki, gdzie ta osoba dodawała linki, sprawdź czy nie masz duplicate content w obrębie serwisu lub na zewnątrz; poproś znajomych o ocenę Twojego serwisu pod względem usability, dokonaj przeróbek pod kątem ich opinii, otwórz eksperymaent i sprawdź konwersję na próbie kilku znajomych używając analytics, którzy nie widzieli witryny, potem odezwij się z adresem url. Sprawdzimy profil linków, dc, jak poleciałeś za linki użyjesz disavow, zaczniesz pozycjonować naturalnie - zgodnie ze wskazówkami, poprosisz o naukę pokutę i rozgrzeszenie poprzez formularz ponownego rozpatrzenia, jak za dc to zmienisz teksty i wrócisz po updacie pandy; bez url niewiele można powiedzieć; właśnie skoczyłem drugiego Johnego :P ip możesz mieć nawet z Bangladeszu liczą sie linki teksty i ustawienie w GWT na region, narka

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zmiana IP nie mogła zaszkodzić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

:) zmień osobę pozycjonujacą Twoje serwisy, sprawdź ahrefsem / majestickiem linki, gdzie ta osoba dodawała linki, sprawdź czy nie masz duplicate content w obrębie serwisu lub na zewnątrz; poproś znajomych o ocenę Twojego serwisu pod względem usability, dokonaj przeróbek pod kątem ich opinii, otwórz eksperymaent i sprawdź konwersję na próbie kilku znajomych używając analytics, którzy nie widzieli witryny, potem odezwij się z adresem url. Sprawdzimy profil linków, dc, jak poleciałeś za linki użyjesz disavow, zaczniesz pozycjonować naturalnie - zgodnie ze wskazówkami, poprosisz o naukę pokutę i rozgrzeszenie poprzez formularz ponownego rozpatrzenia, jak za dc to zmienisz teksty i wrócisz po updacie pandy; bez url niewiele można powiedzieć; właśnie skoczyłem drugiego Johnego :P ip możesz mieć nawet z Bangladeszu liczą sie linki teksty i ustawienie w GWT na region, narka

Pozycjonera już zmieniłem zobaczymy jak się będzie ten spisywał.

Jak chcecie to mogę podać tutaj linki stron.

Blog MAXbmw.pl Ciekawe Artykuły, Strona o Motoryzacji.
Forum Internetowe, Fajny Klimat.
Tworzenie Stron www, Brzeg, Namysłów, Opole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności