Skocz do zawartości

Drastyczny spadek na początku listopoda

Krokodyl111

Rekomendowane odpowiedzi

Moja strona www.polowanie.bazarek.pl od około 5 listopopada notuje ponad dwa razy mniej wejść. Tak duży spadek odnotowałem niemalże z dnia na dzień, cały czas ilość wejść zmniejsza się od tamtego czasu jednak juz mniej drastycznie.

Strona nie było ostatnio w żaden sposób pozycjonowna przeze mnie.

Czy może mi ktoś wyjasnić dlaczego tak się stało ???

odpisałem Ci na forum Google. Błędy optymalizacyjne oraz ukryty tekst w nagłówku.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak na szybko chciałem napisać, ale ta strona ma tyle błędów że to jest kilka godzin siedzenia aby zrobić optymalizację.

Rozumiem.

Prosiłbym o wymienienie tych błędów. Skonatkatuje się ze swoim adminem

ale tutaj to już jest pytanie od wykonującego: gdzie i komu wystawić/wysłac fakturę ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

koleżeńską tak - w ramach rozsądku - ale rozsądek kończy się wraz z takim właśnie pytaniem jakie padło z Twojej strony. Musisz zebrać oferty. Podejrzewam, że kilkaset zł na pewno.

• 3 tygodnie później...

Za audyt pewnie w większości będzie ok. 1k.

Wspomniałeś, że spadki nastąpiły 5 listopada, a w podobnym terminie był jeden z update'ów Pandy. Samo sprawdzenie strony głównej wyświetliło mi sporo innych z tymi samymi fragmentami treści, więc w pierwszej kolejności powinieneś się przyjrzeć opisom i zadbać o ich unikalność w większym stopniu niż obecnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności