Skocz do zawartości

Stabilizacja wyników w obu grupach

Rocky

Rekomendowane odpowiedzi

proszę nie cytować, gdy to nie potrzebne. z3.

Obaj rację macie. W nocy grupa "zachowawcza" dołączyła do "postępowej", aby rano wrócić na swoje. Te migracje powinny zakończyć wszelkie rozważania nad przyszłością grup i opieraniu się o DC przy prognozowaniu pozycji.

Akurat te dwa pierwsze DC to rodzynki ze swoim indeksem. Moim zdaniem to jedyni reprezentanci "starego dobrego" indeksu, jacy pozostali i pewnie niedługo znikną.

"Nowy" indeks, który wywodzi się z BD, radzi sobie coraz lepiej ze śmieciami w wynikach, ale ciągle jest daleki od doskonałości.

A ja srpawdziłem sowje pare stornek. I potwierdzam te same wyniki w obu grupach z wyjątkem jedego DC z grupy zachowawczej 216.239.59.147

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Jak narazie pod "nieruchomości stalowa wola" widzę na pierwszym miejscu moją stronę, która nie istnieje już od końca stycznia (wyszukując normalnie). A nowa strona wisi na 3 miejscu od tego czasu.. Tak jakby wszystko stanęło w miejscu

Tak więc chyba google poszło w złym kierunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności