Skocz do zawartości

[Wykonam] Wszelkiego rodzaju teksty od gimbusa

Robo17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na samym wstępie napiszę bez ogródek - tak, jestem osobnikiem z tzw. gimbazy. Ujawniając tę informację chyba strzelam sobie w stopę, ale trudno, chciałem być szczery. Mam nadzieję, że to docenicie :okularnik: Jak chyba każdy w moim wieku chciałbym sobie dorobić do kieszonkowego. Mieszkam w malutkiej miejscowości, fizyczna praca zarobkowa raczej odpada. Jako że od zawsze miałem "dar" do pisania, postanowiłem z tym związać swoje dochodowe plany. Myślałem nad prowadzeniem bloga, jednak tak naprawdę nie znam się na niczym konkretnym. Gdzieś w necie przeczytałem artykuł o zarabianiu na pisaniu tekstów do katalogów, precli czy stron zapleczowych i tak znalazłem się tutaj. Jak się pewnie spodziewacie, ceny nie będzie wygórowane.

Opisy do katalogów:

1zł - tekst 500 znaków ze spacjami

3zł - tekst z synonimami, ok. 1000 zzs przed wymieszaniem i 500 po

Precle:

1,50zł - 1000 zzs

3zł - 2000 zzs

5zł - 3000 zss

Innego rodzaju teksty - cena do uzgodnienia

Gwarantuję, że pisane teksty będą w 100% pisane z palca, bez żadnych automatów czy innych takich. Zlecenia będę się starał wykonywać jak najszybciej i najlepiej jak umiem. Żeby sprawdzić moje umiejętności możesz zamówić 1 tekst - jak się spodoba możemy wtedy nawiązać stałą współpracę.

O kontakt proszę tutaj na priv lub email - robobobo77@gmail.com

Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności