Skocz do zawartości

[sprzedam] Zaplecze erotyczne 50 domen nie regionalnych.

andzior

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam zaplecze erotyczne składające się z 50 stron postawionych na WP. Każda strona ma po 10 artykułów.

Tematyka: ogłoszenia towarzyskie.

Domeny:

.pl - 35 sztuk

.com - 8 sztuk

.eu - 7 sztuk

Domeny wygasają na początku stycznia 2013 roku, a mnie nie stać na ich przedłużenie i chciałby je sprzedać na pewnych warunkach.

Domeny zarejestrowane w HRD. Koszt przedłużenia wszystkich około 2000zł brutto.

Kupujący kupuje domeny w cenie 20zł za sztukę oraz zobowiązany jest do ich przedłużenia czyli całość wychodzi za około 3000zł. Oczywiście najpierw cesja, później przedłużenie. Sprzedaż może być przez Allegro.

Ja ze swojej strony chcę mieć możliwość emisji dwóch linków w dwóch artykułach na każdej domenie oraz zapewniam hosting dla wszystkich 50 domen na najbliższe dwa lata czyli do końca roku 2014. Dodam, że każda domena postawiona jest na innym adresie IP i tak też zostanie.

Zainteresowanych proszę o pilny kontakt: marekcz99@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności