Skocz do zawartości

Czy katalog WP działa normalnie?

Jakov

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam pytanie bo dodałem z 7 stron z 5 dni temu do katalog.wp.pl i nie mam akceptacji do tej chwili, na maile nie odpisują, strony jakich wiele w katalogu, 80 zł i żadnego info? a może ten katalog już nie działa w ogóle? jak można teraz odzyskać te pieniądze czy w ogóle coś można zrobić?

ps poza tym zauważyłem, że parę stron zostało skasowanych z katalogu(dodanych z rok temu), to ja dodaję oni akceptują póżniej sobie usuwają i co tak można w kółko, wie ktoś może jaki geniusz jest za to tam odpowiedzialny? bo trochę mnie denerwuje i chciałbym mu pokazać, że tak nie wolno

witam, mam pytanie bo dodałem z 7 stron z 5 dni temu do katalog.wp.pl i nie mam akceptacji do tej chwili, na maile nie odpisują, strony jakich wiele w katalogu, 80 zł i żadnego info? a może ten katalog już nie działa w ogóle?

Katalog działa jak najbardziej. Z 5 dni temu to jeszcze ięta były, a póxniej sobota, niedziela i ogólnie okres urlopowy...

ps poza tym zauważyłem, że parę stron zostało skasowanych z katalogu(dodanych z rok temu), to ja dodaję oni akceptują póżniej sobie usuwają i co tak można w kółko, wie ktoś może jaki geniusz jest za to tam odpowiedzialny? bo trochę mnie denerwuje i chciałbym mu pokazać, że tak nie wolno

A czego nie wolno?

Parę pkt. z regulaminu i zasad publikowania:

- W celu zapewnienia Użytkownikom najwyższej jakości wyników wyszukiwania strony niewyświetlające się przez 10 kolejnych dni będą automatycznie usuwane z Katalogu Stron WWW.

- Strony WWW, które naruszają warunki regulaminu będą usuwane bez powiadomienia użytkownika.

- Zastrzegamy sobie też prawo do niepodawania przyczyny usunięcia strony WWW z Katalogu. Nie gromadzimy również dowodów naruszania regulaminu i nie będziemy dokumentować takich naruszeń.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Nie dodałem do katalogu WP strony od 4 lat i jakoś same topy mam; to tylko katalog, który można sobie odpuścić :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności