Skocz do zawartości

Kilka domen na jednym serwerze - wpływ na pozycjonowanie

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam cztery domeny na jednym serwerze, na hostingu az.pl. Dwie domeny są nie używane, trzecia było tylko dodana do 10 katalogów, a czwarta będzie bardzo mocno pozycjonowana. I tutaj mam do Was pytanie - czy ta czwarta domena będzie się pozycjonowała normalnie? Czy te cztery domeny na jednym serwerze mają jakiś wpływ na pozycjonowanie tej czwartej?

Z góry dziękuje za odpowiedź i Pozdrawiam :)

Kocham Polskę

Z tym IP też nie przesadzajmy - ja się niedawno zorientowałem, że na moim seo hostingu schrzaniła się funkcja losowego przydzielania IP do domeny, przez co całe zaplecze stało na 1 IP :D I co? I nic :) Fakt, że skala niewielka, bo było to raptem 6 stron, ale i tak więcej, niż w tym przypadku.

Podsumowując, jeżeli nie będziesz z tych 3 domen linkował na 4, nie będą miały na nią żadnego wpływu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

jak już koledzy przede mną powiedzieli - nie ma to znaczenia.

Dla zobrazowania sytuacji zobacz ile domen stoi na jednym z IP należących do az.pl: https://www.bing.com/search?q=IP%3A109.234.111.11&go=&qs=n&form=QBRE&pq=ip%3A109.234.111.11&sc=0-0&sp=-1&sk=

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności