Skocz do zawartości

[WYKONAM] autorskie teksty od podstaw!

clarry79

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jestem doświadczoną Copywriterką z wykształceniem o profilu dziennikarskim. Redagowaniem tekstów zajmuję się od 4 lat. W zakresie mojej oferty znajdą Państwo między innymi: teksty na www/blogi, prowadzenie fanpage'a, artykuły sponsorowane, artykuły reklamowe, pressel page, naming, copywriting techniczny.

Pragną Państwo otrzymać wycenę indywidualnego przedsięwzięcia? Wystarczy się ze mną skontaktować przez adres mejlowy.

Każdy tekst jest wyłącznie mojego autorstwa i redagowany od podstaw, dzięki czemu mają Państwo gwarancję unikalności oraz wysokiego poziomu merytorycznego, który odzwierciedlają moje usługi. Ponadto jeśli zależy Państwu na czasie, a tekst jest potrzebny "na wczoraj" - oferuję również pogotowie copywriterskie, czyli wykonanie zlecenia w terminie do 24 h!

Portfolio i referencje dostępne po kontakcie mejlowym, do którego zapraszam: biuro.verbalfairy@onet.pl (Z Dopiskiem "biuro" w nazwie mejla)

Jeśli poszukują Państwo niebanalnej kreacji słownej, pragną skutecznie trafić do swoich klientów ciekawym hasłem reklamowym lub poszukują Twórcy, który w zwięzły sposób opisze usługi świadczone przez Państwa firmę - zapraszam do współpracy!

Kontakt:

via email : biuro.verbalfairy@onet.pl

via GG: 7956557.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności