Skocz do zawartości

Ogłoszenia sieciowe, gotowy skrypt jaki wybrać?

Dam90

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję gotowego skryptu do ogłoszeń może być płatny (do 400 brutto) z obsługą płatności payu SMS i przelewów.

Ogłoszenia w serwisie to ogłoszenia drobne,

Ważne by były opcje wyróżniania, promowania etc.

fajnie jakby skrypt miał możliwość pracy w subdomenach np. mazowieckie.ogloszenia.eu i widze ogloszenia z mazowsza.

SEO też dla mnie jest istotne.

• 2 tygodnie później...

Sprawdź sobie te skrypty Tutaj

Masz Forum firmowe - Dostęp do dodatkowych udogodnień i dodatków wprowadzanych przez użytkowników.

Jutro wychodzi aktualizacja skryptu która ma na celu poprawienie seo

Skrypt kosztuje 250 zł

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

• 1 rok później...

Proponuję zakup skryptu dostępnego pod adresem https://ogloszenia.jmlnet.pl - możliwość realizacji dodatkowych modyfikacji;

Daj Pani spokój z firmą JMLNET. Kupiłem u nich skrypy aukcyjny za 1299 który nie działa. Ma pełno błędów. Zapłaciłem dodatkowo u tego pana za modyfikacje.

I co mam? Nic. Skrypt aukcji nie działa, modyfikacji nie dostałem, gościu nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile.

Pół roku przez niego straciłem już nie mówiąc o pieniądzach.

JMLNET to zwykły [ nierzetelny partner ].

Także jak szukasz skrypt czy to aukcyjnego czy ogłoszeniowego to uważaj na tego wyłudzacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności