Skocz do zawartości

[design] http://www.foliastretch.pl

vprojector

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę strony

Design ładny i robi wrażenie nowoczesnego. Mi się podoba. Pomijając tą ukrytą warstwę to jest ok. Menu główne wykonane tylko we flash to wg mnie nie jest dobre rozwiązanie.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Faktycznie menu tylko flaszowe jet nie za bardzo dobrym rozwiązanie.

Desing rzeczywiście niezły mozna by rzec z małymi uwagami:

Nagłówki stron dałbym tym samym fontem co tekst tylko oczywiście powiększony, pogrubiony i nieco marginesu od góry bym dodał. Zrobi się ładne światło i czytelniejsze działy.

Pasek nawigacyjny górny powtórzyłbym na dole strony w stopce - ułatki to poruszanie się po stronie.

W kontakcie odsyłasz do innej firmy? Hm.. nie bardzo rozumie.

Po kliknieciu "oferta" + pojawia się tylko folia stretch maszynowa? może by ta rozszerzyć to o pozostałe i dac dłuższą strone?

Pozdrawiam

Paweł

Mi sie bardzo nie pojodabja te pomaranczowe "prostokaty" ktore nie pasuja do reszty designu strony tym bardziej ze ich krawedzie sa skosne co fatalnie wyglada przy reszcie prostych lini na stronie. Poza tym jak juz dajesz DOCTYPE XHTML 1.0 to sprobuj przestrzegac wytycznych tego standardu, polecam przezucenie sie na DIVy z tabelek, moze na poczatku bedzie ciezko ale po niedlugim czasie dostrzezesz roznice w kodowaniu.

Pozatym strona mi sie podoba :-)

stancje Nieruchomości, stancje, Euro 2012

Kodu oceniać nie będę, bo zrobili to już moi poprzednicy. Ocenię design:

+ przejrzystość

+ ładne rozmieszczenie

- flash z menu nie za bardzo mi się podoba,

Poza tym wg. mnie jest ok

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zgadzam się z moimi przedpiszcami, co do estetyki, błędnego użycia flasha i kodu.

Jednak zastanowiłbym się nad "nadaniem wagi" treściom na stronie głównej, które mają największe dla Ciebie znaczenie. Ofertę i Nadruk wyróżniłbym (przez poszerzenie kolumn, może wyróżnienie kolorem, dorobienie nagłówka itp), do tego zmiana nazwy Nowości na Aktualności - tak chyba bardziej intuicyjnie będzie się traktowało notki z datą. I przesunięcie tychże Aktualności pod powiększone moduły Oferty i nadruku. Kod na DIVy i manipuluj :D Pamiętaj, że ta strona powinna przede wszystkim sprzedawać to, co Ty chcesz - a nie tylko informować. I zamknij stronę stopką (ładnie zakończy layout). Niekoniecznie z pełną nawigacją - na pewno odnośniki do WAŻNIEJSZYCH podstron, takich które chcesz szybko wskazać.

I menu flashowe - przesuń pod banner, na wysokość tego tekstu "skontaktuj się z nami" - teraz u siebie, w 1024x768 przesunąłem stronę w dół, by doczytać co to się stało 6-go marca i nawigacja mi zniknęła. A w ogóle to zamień flasha w menu na cssa :D

Jak dla mnie ten dół strony wygląda na niedorobiony - brakuje stopki. Przy okazji w stopce możesz zamieścić dodatkowe linki z górnego menu poprawiając w ten sposób serwis pod względem SEO.

No i te nagłówki w działach są FATALNE ! Idealnie nadają się stylizowane h1,h2 a do tego ważne pod względem SEO. Chyba, że SEO Cie nie interesuje :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ni ma stopki i miałem pare razy mialem wrażenie że mi sie coś niedoładowało i padło.

No i te napisy w menu uciekające gwałtownie jakoś budzą mój wewnętrzny sprzeciw- ale to już totalne IMHO i nie, nie chce o tym rozmawiać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności