Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od H1 do H3 maksymalnie. W Twoim przypadku wystarczy H1 - H2. Pamiętaj też, aby nie umieszczać za dużo tekstu w H1 bo to też nie należy do najlepszych rozwiązań.

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Almaster: skąd informacja, że "Od H1 do H3 maksymalnie"? Ja często wykorzystuję nagłówki aż do H6 w zależności od budowy serwisu. Po to są nagłówki, aby je wykorzystywać.

W H1 zawrzyj najważniejszą informację - tylko raz go użyj. Jest to coś w stylu głównego nagłówka w gazecie. Dobrym pomysłem jest, aby była to nazwa produktu. H2 to może być nazwa sklepu ze słowem kluczowym: np. Tanie AGD Twójsklep.pl

Reszta nagłówków wedle uznania, H3 możesz wykorzystać w opisach produktów, H4 dla nagłówków w menu itp. Im wyższy numer nagłówka, tym mniej ważny on jest.

Ja osobiście wychodzę z założenia, że nie należy przesadzać i w zupełności wystarczy stosowanie H1, H2 i H3 ale to moje zdanie. Sporo osób się z nim zgodzi. Każdy ma swoje teorie, praktyki itd., dlatego zdania są podzielone. Co do tego, że H1 używa się tylko raz na danej podstronie to się całkowicie zgodzę.

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Ja, jakikolwiek byłby to serwis często używam H1 np w logo serwisu H2 tytul tekstu (tylko 1 na strone/podstronę) potem jesli tekst dzielę, to h3 kilka razy, a jezeli chce jeszcze taki tekst podzielic na jakies mniejsze tematy, to ich tytuly obejmuje w h4. Czy to bedzie sklep, czy cokolwiek innego, taki podział wydaje mi się logiczny, wyzszych h raczej nie zdarza mi sie stosowac za czesto.

@herhor - Tylko zazwyczaj klient szuka po nazwie produktu a nie po nazwie sklepu, dlatego lepiej dać w h1 nazwę artykułu/produktu

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności