Skocz do zawartości

Pozycjonowanie witryny jednostronicowej

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Wypozycjonowałem 1 landing page na frazę 'pozycjonowanie częstochowa'.Pozdr.
Z samej definicji strona "landing page" jest częścią serwisu, więc nie można tutaj mówić o "serwisie" składającym się z jednej strony.

W moim przypadku było zupełnie inaczej.

Nie była to w żadnym wypadku część jakiejkolwiek strony.

Osoby serwis uruchomiony na osobnej domenie. LP nie przekierowywał na inne strony firmowe.

Miał za zadanie tylko obsługiwać formularz kontaktowy. Site tej strony ciągle = 1.

Liczy się tylko dobra optymalizacja tej niewielkiej strony oraz głównie linki.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może mi ktoś uzasadnić, w jakiś konkretny sposób, robienie stron na kotwicach? Jakiś np. sensowny przykład, chyba dodanie kilku podstron zamiast takiego rozwiązania, nie stanowi żadnego problemu, a przecież to wzmacnia stronę, samej roboty przy tym nie ma aż tak dużo.

Może mi ktoś uzasadnić, w jakiś konkretny sposób, robienie stron na kotwicach? Jakiś np. sensowny przykład, chyba dodanie kilku podstron zamiast takiego rozwiązania, nie stanowi żadnego problemu, a przecież to wzmacnia stronę, samej roboty przy tym nie ma aż tak dużo.

Jeśli nie jesteś grafikiem webowym czy artystą to nie zrozumiesz, więc nie pytaj. Ja nie jestem ale rozumiem takie projekty bo znam polską branżę - oni nie wiedzą, że SEO istnieje.

]Jeśli nie jesteś grafikiem webowym czy artystą to nie zrozumiesz, więc nie pytaj. Ja nie jestem ale rozumiem takie projekty bo znam polską branżę - oni nie wiedzą, że SEO istnieje.

Zaiste odpowiedź godna znawcy rynku. (sarkazm). Skoro tak dobrze znasz branżę, bez problemu mógłbyś podać taką stronę i krótkie uzasadnienie słuszności, z punktu widzenia właściciela, w zastosowaniu takiej struktury.

Łosiu, to nie właściciel taką stronę robi tylko firma lub artysta, któremu to zlecił. Właściciel wchodzi na stronę, widzi kolorki, wszystko ładnie się animuje to bierze i płaci.

Strony jednostronicowe webmasterzy robią tylko i wyłącznie dla efektu "WOW", nic poza tym.

No i nie mona byo tak od razu? A inwektywy racz sobie darowac, bo slawy ci nie przyniosa, a po wtore nie zycze sobie takich tekstow, na poziomie 10ciolatka. Co do moich mozliwosci pozawczych tez raczej nie masz podstaw, aby sie wypowiadac, bo nie mielismy nieprzyjemnosci sie poznac. A poza tym dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz. :)

Ponieważ ostatnio "trendy" w różnych branżach są strony scrollowane, bo to "ładnie wygląda" :-)

I jest przekleństwem dla SEO prawie jak strony we flashu. Ale właściciele i projektanci stron zwykle nie mają pojęcia o optymalizacji...

I często kotwice to jest jedyny sposób na jakiekolwiek ogarnięcie takiej witryny.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

• 3 tygodnie później...

Przepraszam że się wtrące w wasze OT, ale wracając do tematu, jak najprościej wypozycjonować jednostronicową stronę będącą prostą wizytówką ? Właśnie nad taką walczę...

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności