Skocz do zawartości

Co dalej po dodaniu do katalogów?

tezet

Rekomendowane odpowiedzi

Na brandle.pl jest bardzo ciekawa lista forów z linkami pozycjonującymi. Rejestrujesz się, bierzesz jakieś tam konto testowe i masz ładnie na tacy wszystko podane.

Ja również dziekuje, nie znałem tej strony. ;)

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

• 6 miesięcy temu...

No i jeśli podstrony często się zmieniają to regularnie aktualizuj sitemap.

mam sitemap.xml, ale czy:

1. po każdej większej "czystce" (usunięciu podstron ze sprzedanymi już artykułami) powinien taką mapę pingować jakoś do google? np. www.pingsitemap.com

2. usuwać ręcznie w G webmaster tools wszystkie usunięte podstrony, żeby G nie indeksowało 404 (stronę błędu mam zrobioną)

Srebrna biżuteria artystyczna w prezencie dla niej.

@tezet

usunięte wpisy nie znajdują się w sitemapie więc pingowanie mapy nie pomoże. Proponuję upewnić się, że masz tam 404 i uzbroić się w cierpliwość

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Pozycjonowana strona jest o tyle "trudna", że zawiera niewiele podstron stałych. Ponieważ jest to galeria biżuterii wykonywanej w pojedynczych egzemplarzach to podstrony produktowe znikają gdy dany produkt się sprzeda więc nie mogę (tu też pytanie czy faktycznie nie mogę?) na nie linkować w katalogach i artykułach.

Nie usuwaj tylko stwórz zakładkę galeria sprzedanych czy zaprojektowanych, ładnie opisanych będzie więcej na stronie a gugel lubi ;)

Zapraszam kolekcjonerów do sklepu numizmatycznego cndukat.pl bogata oferta banknotów, akcesoriów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności