Skocz do zawartości

Kill Bill w Krakowie

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

z tajnego źródła informacji dowiedziałem się że Kill Bill będzie wizytował jutro Kraków, każdy kto chce zobaczyć go na żywo powinien się zjawić na Rynku Głównym

czas: po godzinie 17-stej

;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

No fajnie wydało sie :)

Będe wystawiony na rynku w klatce a obejrzenie mnie kosztuje tylko 4,99 bez Vatu ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zaistę przybęde i pogodę natychmiast zasnują chmury ,może też padać deszcz.

Nie mniej jednak przywiozę ocieplenie ;):)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Powinni dziś w wiadomościach o 19 ta informację podać

o 17 to chyba w teleexpressie na zywo

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Piątek, 24 marca, Beata Chmielowska - Olech, zaczyamy Teleexpress. Poruszony Kraków - władze byłej stolicy Polski zaczęły energiczne przygotowania do godnego przyjęcia Kill Bill'a - moderatora forum PiO. Jest już przygotowany czerowny dywan, moderatora powita prezydent Krakowa z małżonką po czym zaprowadzi na wspólny obiad na Wawelu z nowo mianownaym kardynałem Stanisławem Dziwiszem. Akredytacje prasowe zostały już rozdane: Nadz Dziennik, NIE, Głos Samoobrony - to tylko niektóre gazety które przyslą swoich przedstawicieli. Relacje na żywo przeprowadzać będą: TV Trwam (Ojciec Rydzyk we własnej osobie poprowadzi transmisję), oraz BBC (Mariusz "Max" Kolonko). Afront popełnił prezydent Lecz Kaczyński który nie przybędzie na uroczysty obiad - w komunikacie Pałac Prezydencki poinformował, że prezydent jest obrażony za akcję "ptasia grypa" i nie zgadza się na spotkanie z żadnym pozycjonerem. Jak podaje OBOP w wyniku tej decyzji notowanie prezydenta spadły o 40% i aktualnie oscylują a okolicach błędu statystycznego. NA koniec z mało znaczących wiadomości: Naukowcy z USA odkryli lek zwalczający AIDS, George Bush stanął po stronie Izraela i zapowiedział wojne z Palestyną - dwa lotniskowce: "Kiss me baby" oraz "You forgot Poland" już płyną w rejony konfliktu ... Tuttururutuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <reklamy>

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

;)

Za póltorej mam Expressa do Katowic do zobaczenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności