Skocz do zawartości

Kilka sklepów linki w stopce

powiew

Rekomendowane odpowiedzi

Sklepy lub inne serwisy jak najbardziej mogą polecać się na wzajem po przez linkowanie ze stopki nawet wide side i nie przeszkadza w tym, że stoją na tym samym IP. Google nie może w tej kwestii być zbyt rygorystyczne, bo było by to całkowicie nieuzasadnione. Stosują to "duże portale" z grupy allegro np: https://www.bankier.pl/

I nie ma to nic wspólnego z "robieniem monopolu".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion zgodzę się, nawet wcześniej w którymś poście pisałem że to nie wina linków. Jednak niedawno widziałem stronę o której mowa, choinka ma mniej bombek niż ta strona linków w stopce, jeszcze umieszczonych w ten sposób że byle jaki precel ma lepiej, ale to i tak nie wszystko co mogło zaszkodzić.

Czy te linki w stopce mogą mieć wpływ na pozycję w google.

Tak i nie.

Pytam bo ostatnio mi 3 sklepy poleciał z top 20 do to 90 tak nagle.

Musisz złożyć do G reklamację :)

Czy googiel jest tak iteligenty że widzi że ktoś we własnej branży robi sobie monopol.

Nie jest.

Pozycjonera zmieniłem zobaczymy jak sobie poradzi obecny.

Zapytałeś pozycjonera co mogło się stać, czy po prostu zmieniłeś?

M

Edycja

A powiedz mi co ty masz z top20? bo w mojej ocenie to jest bezwartościowa pozycja (dla jakiejkolwiek z fraz).

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności