Skocz do zawartości

Zaplecze blogowe na darmowych platformach - linkowanie

janek125

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od kilku dni czytam to forum i postanowilem stworzyc kilka blogow na darmowych platformach jako zaplecze dla mojej strony. Nie mam zadnego zaplecza, swoja strone dodalem do kilkudziesieciu katalogi i powoli rosnie w serpach.

Mam pytanie zwiazane z "moca" zaplecza na darmowych platformach typu wordpress.com . Jak nalezy linkowac te strony? Katalogi do ktorych chcialem dodac postawionego bloga nie przyjmuja stron w subdomenie wordpress.com Skąd mogę wziąć linki do zaplecza? Czy jest to konieczne, aby zaplecze miało jakąś moc?

Pozdrawiam,

Janek

Kilkadziesiąt katalogów, to mało, kataloguj dalej dodawaj do precli, to będzie skuteczniejsze niż stawianie zaplecza, mnie czasochłonne. Poza tym np. w przypadku katalogów, precli, dodajesz do stron podlinkowanych, a zaplecze trzeba linkować od początku.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To czy się opłaca stawiać i ile zależy od trudności frazy, ale na początku lepiej wykorzystać wartościowe darmowe katalogi i precle.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

fraza do najłatwiejszych nie należy, ale nie jest też jakoś trudna.

skoro warto miec zaplecze to jak je linkowac, aby nabralo mocy, nie zostalo zbanowane. dodam, ze nie mam zadnych programow wspomagajacych i stron na ktorych moglbym wstawic linki. jak w takim wypadku zaczac z takim zapleczem? co procz komentarzy, for, precli?

Musisz poczytać dział dla początkujących, jak wogóle się zdobywa linki, wszyscy zaczynają od katalogów i precli, które lepiej lub gorzej działają. Tu masz podpowiedź,

@Arkaszka dobrze Ci podpowiedział jak linkować zaplecze. Jeśli nie masz żadnych programów do linkowania, a uważasz, że zaplecze jest Ci niezbędne to zacznij się zastanawiać które wybrać. Linkowanie zaplecza ręcznie to strata czasu. Jeśli zaplecze jest małe to możesz zlecić podlinkowanie lub wykonanie katalogowania czy dodania do precli.

PS. Średnie frazy da się zrobić bez żadnego zaplecza.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności