Skocz do zawartości

Znikające linki

Zychoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dzisiaj zauważyłem niepokojący problem podczas korzystania z usług narzędzia dla webmasterów google. Zniknęły (z tego narzędzia) wszystkie odnośniki jakie prowadziły do tej strony. Zniknęło także sporo wyszukiwanych fraz kluczowych które raportuje to narzędzie.

Nie potrafię powiedzieć czy strona straciła na pozycji, bo jest na tyle młoda, ze niespecjalnie ma co na razie tracić. Na razie wiem tylko, że jest linkowana od miesiąca do katalogów, do tego komentarze na blogach, nawet w mojej stopce na tym forum dałem kilka linków, które również zniknęły.

Czy jest to powód do niepokoju czy te linki wrócą?

Z góry dzięki za jakieś rady

ja rowniez stracilem wszystkie linki prowadzace do mojej strony a strona ma juz rok, pozycje wygladaja podobnie do wczorajszych brak tylko linkow w GWT

precel moderowany o tematyce wesele na slasku

moje hobby weekendowe fotografia ślubna

a to dla przyjemności zespół na wesele

• 2 tygodnie później...

miałem to samo, zaczęło się od 9 stycznia ale w niedziele już zaczynają wracać, strona straciła pozycję i wyleciała z indexu

sądziłem nawet, że zaliczyła filtr lub bana

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności