Skocz do zawartości

System Monitorowania Pozycji

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

System Monitorowania Pozycji - .stat4seo. Wersja na serwer czy warto kupić ten program.

A może macie jakiś inny do polecenia.

Najlepiej taki żeby sam monitował i można było raporty do klienta wysyć z wyliczonymi kosztami za pozycjonowanie. Z góry dziękuje za pomoc i fatygę.

Ja korzystam z SerpMonstera (serpmonster.pl) i w pełni spełnia moje wymagania. Możesz ustawić sprawdzanie pozycji codziennie lub rzadziej, skonfigurować koszty każdej pozycji (za dzień lub za średnią) i generować raporty do klienta.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Polecam SeoStation. Do najtańszych nie należy ale uważam, że naprawdę warto. Przyjemna szata graficzna, wiele ciekawych funkcji a przy tym łatwy w obsłudze no i oczywiście cały w naszym ojczystym języku.

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Miałem przyjemność korzystać z Web-tools, sam jednak skusiłem się na Stst4seo. Jak wydasz pieniądze na Stat4seo albo Web-tools, nie będziesz potem żałować. Dwa naprawdę dobre systemy, z szybkim supportem. Teraz pozostają tylko osobiste upodobania, który Ci bardziej przypadnie do gustu. No i jeszcze cena, pierwszy od drugiego o 1/2 jest tańszy.

Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty.

Strategia "anty Panda & Penguin".

www.seoagent.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności