Skocz do zawartości

SeoElite by Brad Callen

robrob

Rekomendowane odpowiedzi

Saint o ile mi wiadomo B.Callen już dość dawno wypuścił SEO Elite i tyle co miałem możliwość testowania darmowej wersji jakiś czas temu to program naprawde pierwsza klasa. Pomaga zaoszczędzić niesamowicie dużo cennego czasu. Wysyłanie zapytań o wymiane linków prawie automatyczne.. kozak ;-) minus? Przede wszystkim dla angielskich słów, bo na dokładność wyszukań polskich nie ma co liczyć..

• 2 lata później...

Odkopuje baaardzo stary temat - nie widziałem aktualnego.

No to mam Seo Elite V4.0 no i tu już jest problem. Jak to obsługiwać? Jestem nowy w seo... jest jakiś tutorial do tego programu?

Mam 1 cel. Podnieść pozycję w google do TOP10 na 2-3 słowa. Wikipedia jest wysoko więc nie będzie myślę problemu...

Pozdrawiam ;)

Widziałem że wiele osób wchodziło ale nikt nie odpowiadał...

Żeby nieco przybliżyć działanie tego programu porobiłem kilka screenów. Ci co używali coś podobnego wcześniej będą wiedzieli o co chodzi

Zrobiłem 4 screeny, powinno wystarczyć. Proszę pisać na poszczególnych screenach co wpisywać. :(

s1vm1.jpg

w707.png

s2wg6.jpg

w709.png

s3fn8.jpg

w704.png

s4oy4.jpg

w706.png

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności