Skocz do zawartości

Ogłupiali mnie długo i - o zgrozo - skutecznie. Jestem idiotą!

bogdansenator

Rekomendowane odpowiedzi

jestem w szoku, okazuje się że całkiem dobrze się orientuje co się w szołbizie dzieje, filtry spamowe muszę podkręcić bo przepuszczają,

Mikołaj Krawczyk to aktor jakby ktoś nie wiedział, ojciec bliźniaków, których matka nazywa się Zając, też aktorka, ale Mikołaj poszedl w długą do innej aktorki A. Włodarczyk - ło qu...a i to tak z pamięci na szybko wiem :olaboga:

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ładnie, pewna analogia do "They Live" Carpentera. Jak dobrze wybierać samemu to co dobre ;)

Czytałem gdzieś ostatnio że nadmiar informacji powoduje "rozwodnienie" pamięci.

Mikołaj Krawczyk

Nawet nie wiedziałem o istnieniu takiego człowieka :)

nihil fit sine causa

Dobrym przykładem jest Polska która ma taką długą historię , tyle przeżyła, tyle wycierpiała tyle miała sukcesów również że logicznym by było korzystanie z tych doświadczeń które pewnie były przekazywane kolejnym pokoleniom , a co mamy?

Ludzie i politycy zachowuja się jakby Polska powstała w 1989r. a jej ruchy chocby na arenie miedzynarodowej przypominaja własnie taka republike bananowa która dopiero co powstała i jara się wszystkim wokół.Moim zdaniem Polska sie cofa a nie idzie do przodu .

Z tego >>

Wiem, że Anna Mucha jeździ mercedesem, a nie wiem, kto rządzi Izraelem.

Wiem, że Doda rozstała się z chłopakiem, a nie wiem, kto rządzi Izraelem.

Wiem, że Włodarczyk jest z Krawczykiem, a nie wiem, kto rządzi Izraelem.

Wiem, że matka Madzi tańczyła na rurze, a nie wiem, kto rzadzi Izraelem.

Wiem, że młoda Kwaśniewska wzięła ślub, a nie wiem, kto rządzi Izraelem.

Wiem, że pies Kory zamówił sobie marychę, a nie wiem, kto rządzi Izraelem.

Wiem, że Ewa Farna tyje, ale nie wiem, kto rządzi Chinami.

Wiem, że nowi iPhone jest dłuższy niż stary, a nie wiem, kto rządzi Chinami.

Wiem, że Depardieu został obywatelem Rosji, a nie wiem, kto rządzi Chinami.

Wiem, że jak wygląda Marta Grycan, a nie wiem, kto rządzi Chinami.

Wiem, że Krzysztof Ibisz napisał książkę, a nie wiem, kto rządzi Chinami.

Wiem, że dziewczyna Lewandowskiego trenuje karate, a nie wiem, kto rządzi Chinami.

znam tylko, że Depardieu został obywatelem Rosji, ale zupełnie przez przypadek.

I nie czuje się idiotą.

Nie wiem, kto jest premierem i czuję się z tym dobrze.

Nie wiem, kto jest prezydentem Chin i czuję się dobrze.

Nie wiem, kto jest, gdzieś tam, kimś i czuję się dobrze.

A jak będę chciał się dowiedzieć, to wpiszę w wyszukiwarce i się do wiem.

konflikt Izraela z Syrią

Tylko wiem, że coś tam się dzieje, ale co, nie obchodzi mnie.

Nawet, jeżeliby się zaczęła III wojna światowa, to dowiedziałbym się z kilkudniowym opóźnieniem, no jeżeli tylko na PiO nie poinformują dużymi literami :)

Więc, absolutnie nie przejmuję się tym, że czegoś nie wiem, o kimś lub o czymś, i nie uważam to za głupotę, czy ogłupanie się, czy coś tam.

Więc, warto się nauczyć żyć z nie wiedzą.

Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. (dotyczy tylko różnych głupot, plotek i tp.)

No co? To jednak mamy w końcu tę drugą Amerykę, co nie? Jeszcze trochę i przeciętny Polak nie będzie wiedział kto jest prezydentem USA i będzie myślał że USA leży gdzieś na Pomorzu (albo w Małopolsce)... A później już przestanie myśleć. Ważne żeby zap...ał w robocie i kupował, kupował, kupował...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Krawczyk to ten taki chudzielec z wąsem (gra teraz w parodii "Misja Afganistan"), był z Zającówna, śpiewała w Fasolkach i 5-10-15 w związku (dwójka dzieci, a Krawczyk to siostra Czarka z 13 posterunku ;) i sypiała z księdzem w serialu "Plebania"< nowych produkcji nie oglądam, a celebryci są dla mnie patologią, to nie są gwiazdy, które mają talent, to nie są aktorzy etc

A premierem żydków jest drugi raz Beniamin Netanjahu (podpieram się gazetą, gdyż tv nie oglądam), zresztą ciekawe ilu żydków wie, kto u nas jest prezydentem czy premierem

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nawet najmądrzejszy człowiek podda się stadu z czasem bo inaczej zostanie Sam a tego nikt nie chce :)

Nie masz racji.

Madry czlowiek potrafi wybierac z chaosu. Umiejetnosc trafnego wyboru jest sztuka, ktorej wiekszosc spoleczenstwa nie posiada.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

żydków

Czemu używasz obraźliwych określeń, czujesz się wtedy lepiej?

a jak mam pisać Naród wybrany? to są żydzi, nie obraziłem ich, no chyba, że już weszła nowa dyrektywa w życie prosto z UE i nie będzie już można tak mówić ani nawet murzyn, co wiąże się z wyeliminowanie bajki

Murzynek bambo w Afryce mieszkał - nowa wersja - Afro Europejczyk bambo w Afryce mieszkał (tak tak Julka Tuwima się czepiają)

a za słowa piekę murzynka- dostaniesz 4 lata za dyskryminację rasową ;)

"Żyd" nie jest obraźliwym określeniem, odsyłam do Wikipedii. Żydek już niestety jest! (w mojej opinii). Przez analogię można porównać do Polaczka, określenie pejoratywne oznaczające cwaniaczka, trochę pijaczka, drobnego złodziejaszka itd. Szczególnie chętnie używane przez naszych sąsiadów z Europy tzw. Zachodniej, w stosunku do pracowników (emigrantów) wykonujących prace nie wymagające kwalifikacji.

Ale do rzeczy, niestety w naszym kraju nie ma rzetelnego dziennikarstwa. jest albo brukowe, albo politycznie tendencyjne. Wyłowienie istotnych informacji wymaga od nas wysiłku, a nie każdy chce się wysilać po robocie. Dużo przyjemniej jest usiąść i pooglądać TV papkę, popijając piwko niż zabrać się za wartościową lekturę.

Howk

Kolorowe słuchawki na Fonostacja.pl

a ja nie patrzę na słowo żydek jako obraźliwe ale jako ktoś kto jest sknerą czy kutwą i wcale się nie mylę ;) zresztą wystarczy jak Naród Wybrany wypowiada się o nas, podziękuje i nie zmienię zdania, że nie obrażam ich wyznania ani ich osoby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności