Skocz do zawartości

Jak zdobywać dużo fanów?

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Piszecie tutaj o bardzo mało efektywnych metodach.Tak naprawdę stony typu likeplus nic nie dają poza zwiększeniem licznika na FB.Fanpage są budowane według określonego schematu który daje taki przyrost " aktywnych" fanów w ciągu kilkunastu dni że w normalnych warunkach zajeło by to kikanaście miesięcy , ładując dodatkowo nie małe pieniądze w reklamę.

Wcale nie trzeba mieć forsy, zobacz tylko, ile jest "konkursów widmo", gdzie ludzie jak idioci udostępniają po milion razy zdjęcia jakichś telefonów czy koszulek, bo mogą je "wygrać".

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Dobrze opracowany konkurs daje kolosalne możliwości. Koszty znikome a ludziska idą do byle jakich nagród jak pszczoły do miodu. :)

Takie działanie jest tańsze i skuteczniejsze niż kupno fanów paczkami na allegro. :)

Ostatnio rozmawiałem na ten temat z dużym hurtownikiem, który w ten sposób zdobywa ruch na swój sklep. Morał jest taki: dajesz gó.no a dostajesz złoto. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...

Pytanie tylko po co tak naprawdę te przeogromne ilości fanów...

Prowadzę kilka fanpages.

Na jednym klient kazał mi kupić na allego "paczkę FANÓW" tylko po to żeby mieć wiecej niż konkurencja - próbowałem mu wyperswadować ale się uparł... Efekt był dokładnie taki jak jeden z kolegów opisuje wyżej, po miesiącu fani wyparowali...

Mój prywatny fanpages prowadzę na zasadzie systematycznego wypełniania treścią - w moim przypadku zdjeciami. Po kazdej imprezie w sposób naturalny dopływają fani i LAJKI i moge stwierdzić że im serwis większy tym w naturalny sposób LIKÓW, FANÓW - przybywa proporcjonalnie szybciej. Inne tempo ma fanpages z 1000 fanami a zupełnie inne z 5000. Idąc tym tokiem po 20000 tysiącach tempo przyrostu fanów wzrasta bardzo szybko...

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Tak czytam te wasze wypowiedzi i się zastanawiam czy w chcecie mieć więcej fanów czy nie chcecie mieć? tyle odpowiedzi jak szybko po zyskać a wy gadacie że to nabijanie a ktoś z was po myślał chociaż że takie systemy jak wyżej wymienione są weryfikowane i sprawdzane? nie bo po co, a co do od klikania Lubię TO to nie wiem czy wy nie wiecie ale wam powiem jak nie wiecie hehe ludzie z reguły nie korzystają z jednego systemu ale z dwóch, czterech lub więcej co tam im Wujek Google pokaże i dodają do tych systemów i klikają a potem lecą jeszcze na Allegro i kupują a potem ban i zapytanie dlaczego mi zbanowali stronę na FB?? hmmm.....

kupiony fan niczego nie daje...

fanów trzeba pozyskać w naturalny sposób, inaczej to jest tylko liczba, kolejna kreseczka, która nie wchodzi w interakcję z treścią...

Studio Stawki - najfajniejsze studio fotograficzne z cykolramą w Warszawie - ul. Inflancka 11.

Najtrudniej jest na początku, a potem tak jak lukasso pisze, z tym,że są tack, którzy od razu chcą mieć wieluset a nie kilku fanów. Nie liczy się dla nich, że to tylko puste cyferki - liczy się, że ładnie wyglądają ;)

Jak zdobyć fanów - umieściś treści, które ich zainteresują to z czasem lawinowo powrócą razem ze znajomymi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności