Skocz do zawartości

Jak zdobywać dużo fanów?

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Nie można po prostu włączyć reklamy na FB? Za parę stówek fani sami przyjdą na fan page ;) Do tego dobry landing page nakłaniający żeby kliknęli lubię to!

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś widziałem na allegro:) skrypt lubię to. Jeżeli ktoś wszedł zalogowany na twoją stronę i klikną w dowolne miejsce automatycznie dawał lubię to.

Tylko nie wiem czy to działało:)

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

• 2 tygodnie później...

Kiedyś widziałem na allegro:) skrypt lubię to. Jeżeli ktoś wszedł zalogowany na twoją stronę i klikną w dowolne miejsce automatycznie dawał lubię to.

Tylko nie wiem czy to działało:)

Kiedyś serwis wikary.pl korzystał z takiego skryptu, ale im się to czkawką odbiło jak ludzie się zorientowali, że Lubią a nie poLubili :) Niezły kryzys tym wywołali.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Co dla Ciebie jest wyznacznikiem shitu w takich stronach (przytoczone "robiłem dzisiaj kupę")? Fakt, że nie są to strony jakiejś marki, firmy, osoby? Czy że dotyczą praktycznie niczego?

Odpowiedź jest banalnie prosta - zobacz, kto jest głównym odbiorcą takich stron, jaka jest średnia wieku użytkowników na Facebooku i jaką kulturę ma dzisiejsza młodzież (mówiąc o kulturze nie mam na myśli formy zachowania, tylko wszystko to, co dotyczy współczesnego nastolatka). Ludzie klikają lubię to, bo identyfikują się z tym, co dany faapage przekazuje (np. Śpię z telefonem obok głowy, Nienawidzę poniedziałków etc.) i przez to wyrażają siebie, swój styl bycia i przekonania. A łatwiej znaleźć w 40mln kraju 100k osób, które nie lubią swojego szefa niż 100k osób, które polubią jakąś słabo znaną markę.

I wszystko w tym temacie.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

zależy co mamy na celu - mieć jakichkolwiek fanów czy wartościowych fanów

jeśli prowadzimy fanpage firmowy, będą liczyć się fani wartościowi, a więc kupowanie lajków na allegro nic nam nie da, zwłaszcza jeśli prowadzimy firmę regionalną

konkursy ok, sam stosowałem tą metodę - niewielkim kosztem możemy szybko zbudować pokaźną liczbę fanów, często wartościowych :)

nie wiem czy warto inwestować w reklamę - zamierzam coś ruszyć w tym temacie, miałem działać już wcześniej ale niestety powstrzymał mnie brak karty kredytowej - swoją drogą to głupie że facebook wymusza posiadanie karty kredytowej bo bez tego ani rusz - w żaden sposób :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności