Skocz do zawartości

Jak zdobywać dużo fanów?

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Konkursy dla pozyskania fanów na FB są bardzo dobre. W sumie każdy chce coś wygrać, chociażby najmniejszą rzecz. Kampanie Social media w tych czasach mogą okazać się dobrym posunięciem. Kupowanie lajków i fanów również dla mnie nie wydaje się dobrym pomysłem, jeżeli mówimy o setkach takich polubień. Wygląda to wtedy troszkę sztucznie. Komentarz początkującego:)

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

W żadnym wypadku kupowanie znajomych i fanów nic nie daje. Często są to profile fikcyjne, poza tym nie biorą one aktywnego udziału w budowaniu fanpage'a: nie lajkują, nie komentują. Lepiej siętrochę wysilić i zdobywać realnych fanów, którzy wyrażą rzeczywiste zainteresowanie danym tematem.

osobiście jestem za konkursami z nagrodami, ludzie lubią wygrywać, a polubienie i udostępnienie posta nie zajmuje dużo czasu, zazwyczaj takie osoby mają znajomych, więc jest szansa, że ktoś od nich też polubi, nie muszę być drogie nagrody, ważne żeby były regularnie i żeby były użyteczne na co dzień + do tego ciekawe treści na stronie

Miałeś wypadek komunikacyjny? Masz prawo do odszkodowania z OC sprawcy wypadku!

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

Konkursy dla pozyskania fanów na FB są bardzo dobre

G. prawda , jeżeli mamy zdobywać fanów marki a nie nagród ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant, to zależy też co jest do wygrania :)

Takie kryterium i podejście jest właśnie podstawowym popełnianym błędem generującym tylko nic nie wartych fanów (nazywam ich "łowcami nagród")

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak zdobyć dużo fanów ? Daj zlecenie na jakiejś stronce ze zleceniami i ludzie za Ciebie to zrobią, bez żadnego wysiłku :P

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności