Skocz do zawartości

Piszę artykuły a blog stoi

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaję tekst i równocześnie linkuję. Moje wpisy zostały zatwierdzone przez moderatorów, sam sprawdzałem. Dodaję artykuły umieszczając zazwyczaj 1 link w tekście, bo więcej niewolno. Anchor tekst dobieram prawidłowy, przeważnie jest to słowo kluczowe, 1 artykuł mam w Artelisie, a frazy spadają.

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Jeżeli chodzi o blog z e-bookami, i audiobookami, to muszisz zacząć solidnie linkować , bo nawet kilkadziesiąt wpisów do katalogów / precli tygodniowo, to nie będzie wcale dużo.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ale frazy nie są tak bardzo konkurencyjne, sprawdzałem w google keywords tool, jedynie fraza książki, gdzie moja strona jest na 43 pozycji i tam do top 10 przebić się będzie naprawdę trudno, nawet sam fakt, że wielka wikipedia jest tam dopiero na 6 pozycji. Ja sobie założyłem aby na tą frazę być w top 10, a na pozostałe dwie w top 5.

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Obawiam, się że pozycjonując amatorsko, nie wejdziesz do TOP10 na te frazy.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności