Skocz do zawartości

Oferta Pozycjonusz.pl

mweb.com.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Biegunkę spowodowało olewanie.

Ostatecznie miałem 3 stycznia dostać wszelkie informacje, raporty itp.

Do 3 stycznia było też obiecywanie, że już za chwileczkę już za momencik...

Coś się zgubiło, coś nie doszło, brak potwierdzeń akceptacji i tak dalej...

Teraz dopiero został mi poświęcony czas i sprawy wyjaśniamy.

Początek spraw to styczeń 2012r.

No taK ostatnio dużo wyszło prywatnych baz precli jak się okazało wszystkie dostały bana ja napisałem do jednej firmy gdzie skorzystałem z oferty około 400 blogów i okazało się że wpisy nadal istnieją do dziś tylko zostały przeniesione w nowe miejsce.

Na pytanie dlaczego nikt mnie o tym nie poinformował dostałem odpowiedź że im więcej szumu reklamy, tym krócej blogi żyją dlatego wszystko zostało przeniesione na nowe domeny.

Jeśli sprawdzacie swoje raporty i widzicie ze zostało tylko część z wpisów, warto napisać do tego co przyjął usługę, jak solidna firma to wpisy zostały przeniesione.

25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka

• 4 tygodnie później...

Mam takie pytanie, kiedy zostanie opłacona faktura VAT z dnia 31.10.2012 za kody do katalogów? W tym roku 5 razy próbowałem skontaktować się i raz dostałem odpowiedź 10 stycznia, że zostanie to sprawdzone i opłacone - jeszcze nic nie zaksięgowało się.

Z profilu: Ostatnio aktywny Wczoraj, 19:33

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

korzystacie z firm o wątpliwej reputacji, a większość jest takich że muszą drugą cześć miesiąca gdzieś iść do pracy żeby na ZUS uzbierać i nie mają czasu wykonać usługi jak należy.

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Nie bardzo rozumiem czy to jest dział "Zaległe faktury"? Na mailu nie widzę żadnej wiadomości, na telefonie również pusto. 10 stycznia po wiadomości od Ciebie na GG że jest jedna nieopłacona faktura przelew poszedł do autoryzacji, a z racji tego że w Inkubatorach Przedsiębiorczości przelewy dodatkowo akceptuje centrala, sprawdziłem i przelew nadal wisi w oczekujących, więc dziś tam zadzwonię i zapytam o co chodzi i zapewne przelew do 12:00 będzie zaksięgowany.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Skoro ktoś przez 3 miesiące musi się prosić o pieniądze, a w dodatku swoje pieniądze to nic dziwnego, że oficjalnie ogłosił, że są problemy z płatnikiem aby inni mieli przestrogę. Tak przynajmniej w życiu realnym wyglądają sprawy.

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Jaki problem z płatnikiem? Naprawdę jak ktoś nie ma wiedzy w temacie prosiłbym o niewypowiadanie się bo robi się śmietnik a nie temat. Nikt nikogo nie prosił 3 miesiące o pieniądze, z Neonem współpracowaliśmy prawie 2 lata i z naszych opłaconych zamówień spokojnie mógł utrzymać 200 katalogów rocznie i nie kontrowaliśmy terminów faktur bo zawsze ten przelew był robiony o czym Neon wiedział i chyba raz zapytał nas co z przelewem. To że została nieopłacona jedna faktura dodatkowo nie z naszej winy bo przelew utknął w akceptacji, której kwota to 4% naszych dotychczasowych zamówień u Neona to nie powód żeby pisać na forum tym bardziej że nie było żadnej informacji na mailu czy telefonie, tylko wiadomość na GG a takich faktur i przelewów mamy parę dziennie więc każdemu może coś takiego wypaść.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

• 3 miesiące temu...

Ja czekam na opłacenie zaległej faktury za kody z miesiąca kwiecień (data wystawienia 6.05.2013 z datą płatności 13.05.2013). Brak jakiegokolwiek kontaktu mailowego (wysłana faktura + pare razy przypomnienia i zapytania), telefon nie odpowiada kilkukrotnie (ostatnio w piątek 5 połączeń, dzisiaj 2 - jeden z numeru zastrzeżonego) a kody w maju dalej lecą.

Jeżeli ktoś ma kontakt z w/w proszę przekazać, żeby się pilnie skontaktował. Miałem nie pisać na forum z takimi rzeczami, ale ileż można się prosić o opłacenie wystawionej faktury. Wszystko rozumiem, nawet to, że Pozycjonusz ma dużo pracy.. nie mogę jednak zrozumieć, jak można unikać kontaktu, dodając cały czas nowe wpisy.. uznaje to po prostu za daleko idącą bezczelność.

Wniosek z tego taki: z płatnością za kody z dołu lepiej uważać.

Wystarczyło tylko dać znak życia, albo odebrać telefon (może jakaś gorąca linia dla współpracujących? :P) i nie byłoby problemu. Nie zmienia to jednak faktu, że sytuacja daje do myślenia. Nie będę tutaj dalej drążył tego tematu, uważam, że skoro przelew został nadany, można uznać sprawę za zamkniętą. Pozostałe rzeczy ustalimy poprzez maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności