Skocz do zawartości

fd.net.pl - Katalog stron

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do nowo powstałego katalogu https://fd.net.pl

Katalog oparty jest na otwarty.pl mini v3

Wpisy podlegają moderacji aby nie zrobić kolejnego śmietnika, dlatego też wymogiem jest zamieszczenie linku zwrotnego do katalogu.

Pozdrawiam,

Rafał

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

żeby katalog jeszcze posiadałał jakąs historię, dobre linki, miał dobrą szatę graficzną i inne cuda to jeszcze można by się zastanowić nad linkiem zwrotnym, chodź to nie jest dobry pomysł, ale że odrazu tak z grubej rury to chyba trochę mała przesada.

Więc katalog będzie i bez wpisów wartościowych i bez spamu ;)

Nie liczę laików seo, którzy wrzucają sobie w stopki 90 linków zwrotnych do katalogów albo cwaniaków wrzucających linki zwrotne na podstrony blokowane dla botów :)

Lepiej zainwestuj w skrypt i grafikę, a zamiast linków zwrotnych daj małe opłaty jest wieksza szansa że katalog nie umrze śmiercia naturalną.

• 2 miesiące temu...

Mała aktualizacja katalogu:

1. Nowy wygląd.

2. Aby Wasza strona (oczywiście ta spełniająca wymogi regulaminu) znalazła się w katalogu wystarczy spełnić jeden z poniższych warunków:

* zamieścić link zwrotny

lub

* kliknąć w reklamę google, a tym samym dać mi zarobić parę groszy.

Pozdrawiam i zapraszam do dodawania wpisów :)

Tak masz rację nie powinienem namawiać, dlatego tylko sugeruję inną możliwość ;)

Wiem do czego zmierzasz i bez wątpienia masz rację, jednak jak to mówią "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" :)

Hmm cóż mogę powiedzieć, jeżeli od hostingu, to nie poradzę, jeżeli od katalogu to widocznie poleciał jakiś SPAM i kliknąłem blokuj, aczkolwiek rzadko to czynię.

Jeżeli chcesz dodać coś zgodnego z regulaminem, a nie możesz to w drodze wyjątku wyślij mi na PW, dodam od swojej strony.

Pozdrawiam,

Rafał

• 2 miesiące temu...

Jako, że moje dotychczasowe walki z dodawarkami i nic nie wartymi tekstami dodawanymi do katalogu spełzały na niczym (jak zresztą zostało to przewidziane przez użytkowników tego forum), wręcz doprowadziły do tego, że musiałem zmienić hosting, postanowiłem wprowadzić płatności w katalogu https://fd.net.pl

Począwszy od dzisiaj będę tutaj dodawał darmowe kody do katalogu, dla osób, które chcą dodać wpis zgodny z regulaminem.

Nadmienię jeszcze, że wpisy będą sprawdzane (wyrywkowo) pod względem unikalności i te, które w większej części będą duplikatem nie będą akceptowane.

Dzisiejsze kody:

f3cc5305

dd38ec09

c6dd7352

4ec12c15

8181b4f9

Jak się skończą, napiszcie w tym temacie, dodam nowe.

Pozdrawiam i zapraszam do dodawania wpisów.

Rafał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności