Skocz do zawartości

NetBrand v1 - monitoring marki w internecie

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Zabieramy sie za nową wersje NetBranda, nalezy oczekiwac nastepujacych funkcji:

1. zmiana ukladu menu na bardziej czytelny

2. zmiana sposobu wyswietlania wynikow monitoringu pozycji na wedlug mnie bardziej czytelny niz w innych softach

3. obsluga proxy

4. monitoring fraz w Youtube

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja juz mam nową wersje, jeszcze tylko testy i wypuscimy aktualizacje. Nowa wersja jest bardziej intuicyjna no i monitoring filmikow jest jedna z ciekawszych funkcji.

Jest demo, napisz prosze do mnie PW i wysle dane.

Odnosnie monitoringu for, to jest to robione nie przez Google Alerts, ale bezposrednio monitoring najnowszych wynikow z Google, czyli site:domena-forum.pl "fraza" i ustawione 24h

Skrypt nie jest projektowany pod agencje, tylko pod "przecietnego" przedsiebiorce w internecie, dlatego skupiamy sie na ogolnych funkcjach. Na pewno w nastepnej aktualizacji będziemy pracowali nad monitoringiem facebooka.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Napisałem dzisiaj ebook informacyjny opisujący nadchodzącą wersję, krótko i zwięźle:

https://docs.google.com/document/d/1meQTgfr2WDF5pNXgABGwczn5Fy5RwPAlz0RLt8WPU1U/edit?usp=sharing

• 1 miesiąc temu...

Wydaliśmy właśnie wersję v2 NetBranda, zostało wprowadzone wszystko o czym wcześniej pisaliśmy. Zmieniły się ceny, a także jest już możliwość zakupu modułów osobno:

https://skrypty.pro/41-netbrand

Dla przykładu moduł monitoringu fraz w Google, którego raportu aktualnie bardzo ładnie się prezentują:

tl0z.png

Ten moduł zakupiony oddzielnie kosztuje aktualnie 120 pln/rok, czyli 10 pln/msc za możliwość monitorowania dowolnej ilości fraz, czyli jest to jedno z najtańszych rozwiązań na rynku.

Jak już mówiłem, użytkownikiem docelowym jest przeciętny przedsiębiorca, a nie agencja seo. Nie mniej jednak, to agencje seo są moją grupą docelową - jeśli taką prowadzisz, masz przynajmniej kilkudziesięciu klientów to skontaktuj się ze mną, zdziwisz się jak duży % od sprzedaży jestem w stanie Ci oddać. Gwarantowany stały co roczny dochód z abonamentu!

Aktualnie SpamKat odchodzi odrobinę na drugi plan i rozpoczynam promocję NetBranda, przy tym programie jednak będę to mógł zrobić na większą skalę, z tego powodu partnerzy są bardzo mile widziani :).

Ten moduł zakupiony oddzielnie kosztuje aktualnie 120 pln/rok, czyli 10 pln/msc za możliwość monitorowania dowolnej ilości fraz, czyli jest to jedno z najtańszych rozwiązań na rynku.

No nie wiem czy takie najtańsze, Stat4Seo kosztuje 200 i nie ma żadnych abonamentów ;)

Stat4seo to soft dla agencji, nawet nie próbuje z nim konkurować.

Mój soft to program dla małej firmy, taka firma nie wie czy będzie istnieć za rok, więc dla niej jest taniej.

Tak, po kontakcie na PW lub mail. Zaraz otrzymasz PW.

Poszukuję blogerów zainteresowanych napisaniem testu NetBrand w zamian za:

- licencje dożywotnią na aktualne i przyszłe moduły

- 5 licencji rocznych na wszystkie dostępne na dzień dzisiejszy moduły (można odsprzedać)

- dowolny inny soft z mojej oferty, wszystko do ugadania

Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub wwwskryptypro@gmail.com

• 4 tygodnie później...

NetBrand jeszcze nie był na allegro, także aukcja od 1zł:

https://allegro.pl/show_item.php?item=3441088505

• 3 tygodnie później...

Nowa strona sprzedażowa:

https://netbrand.com.pl/

Zainteresowanych sprzedażą softu zapraszam do kontaktu.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności