Skocz do zawartości

Display widgets - jak to działa?

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

Sam widget Blogroll daje możliwość rotacyjnego wyświetlania linków. A dzięki Display Widgets dostajesz możliwość konfiguracji dowolnego widgetu, na jakich stonach ma się pojawiać, w jakich kategoriach, czy tylko dla zalogowanych itp. Instalujesz i pod każdym widgetem masz dodatkowe opcje.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Najwięcej "dodatkowych opcji" jest w plaginach Widgets Controller i Widget Logic. Prócz tego jest jeszcze Widget Context.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

RafalafaR - a da radę ustawić dla każdej podstrony inny widget?" Niby jest Lista stron oddzielona przecinkami nie wymienionych powyżej:" ale wklepywanie adresów nic nie daje.

Powinieneś mieć listę stron z checkboxami, a ręcznie nigdy nie "wklepywałem" i nie wiem w jakiej powinny być formie(tytuł?, ID?, url?)

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Da się ustawić dla każdej podstrony inny wiget - ja korzystam z Widget Context który jest przejrzystszy i bardziej intuicyjny od Display widgets. Widget Logic jest dla maniaków ręcznego programowania - ustawia się przez php. Widgets Controller - wyświetla cała strukturę kategorii, artykułów - nie korzystam więc nie powiem czy dobrze działa. Kwestia wyboru co komu pasuje i działa.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności