Skocz do zawartości

Omijajcie wszelkie precle

Odnowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma sensu jak widzisz pisać tutaj o swoich doświadczeniach =)

Jest sens, ale nie w taki sposób.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przeczytałem całość...I radzę autorowi ochłonąć i pomyśleć.

1. Istnieje mnóstwo dobrych precli i katalogów które są wielotematyczne.

Dodawanie do darmowych czy bazy w której wpis do precla kosztuje 10gr nie ma sensu - I tile

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

@Odnowa ale w czym masz problem? Bo już nie jarzę. Skoro twierdzisz, że precle, katalogi i wszystko co jest w necie nic nie daje to rób po swojemu, albo zmień zawód a nie truj ()().

Przecież tylko precle skrytykowałem. Nawet SWL-e poniekąd pochwaliłem.

???

Site rulez

a w jaki spsób?

Taki że nie dodawajcie wpisów do baz publicznych, tylko zamkniętych płatnych, które są równie dostępne jak te publiczne ?:D

Tylko są płatne ?

Ehm

Płatne wpisy - są BHS :>

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Napisałeś w sensie, że podstrona wielotematycznej strony nie ma szans z podstroną tematycznego serwisu. Jak widać ma szanse.

Co widać? napisałeś że wpis w katalogu wbił się na jakąś tam pozycję. przeczytaj dokładnie, jaka ja tezę postawiłem a nawet nie tezę, tylko jaki fakt zaobserwowałem.

Jego celem jest zrobi zamieszania kolo swojej osoby nic więcej, za parę dni zobaczymy ofertę profesjonalnego pozycjonowania w jego wykonaniu, kolejny który niby rozdaje za darmo "tajemną wiedzę" a reszta PIO się nie zna. Schemat stary jak świat tylko dla takiego numeru brakuje jemu podstawowej wiedzy widać to nieuzbrojonym okiem każdemu.

To Twoja reputacja jako wizjonera co do mojej osoby będzie spadać z dnia na dzień, w czeluść. Nie zobaczysz oferty ode mnie, nawet linka do stopki nie wstawię. Nie ogłoszę się też w żadnym dziale.

Site rulez

Słuchaj @Odnowa - tematyczności strony nie czyni treść na niej zawarta tylko linki przychodzące do niej. Postaw sobie taką tezę i zrób test. Później opisz wnioski. A to, że precle są banowane bo wyglądają jak precle to jest normalne (z tym, że one są banowane ręcznie). Dlatego takie wnioski wyciągasz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

a w jaki spsób?

Taki że nie dodawajcie wpisów do baz publicznych, tylko zamkniętych płatnych, które są równie dostępne jak te publiczne ? :D

Tylko są płatne ?

Ehm

Płatne wpisy - są BHS :>

Jeszcze raz.

SZKODA CZASU I PIENIĘDZY (ARTYKUŁÓW) NA DODAWANIE DO PRECLI PUBLICZNYCH CZY NIE PUBLICZNYCH. Rozwinięcie tej tezy znajduje się w p[ostach moich w tym temacie. The End

Słuchaj @Odnowa - tematyczności strony nie czyni treść na niej zawarta tylko linki przychodzące do niej. Postaw sobie taką tezę i zrób test. Później opisz wnioski.

Linki przychodzące - owszem, w tym... wewnętrzne - przede wszystkim. I mylisz się pisząc, że treść nie.

Site rulez

Na tematyczność strony główny wpływ ma tekst dopiero po nim znacznie mniejszy wpływ mają linki ze stron o podobnej zbliżonej tematyce. Od tych linków większy wpływ mają tematyczne anchory linków umieszczanych nawet na stronach nietematycznych.

Zrobiłem kiedyś taki test dla jednej frazy - "kontrola dostępu" :

postawiłem WP gdzie dodałem kilkanaście artykułów z treścią zaczerpniętą z anglojęzycznych serwisów o tej samej tematyce, na żywca walnąłem teksty tłumaczem google i wstawiłem na stronie - podlinkowałem w sumie 10 linkami ze stron PR NA-0 i śmieciuch wjechał w top 20 jak w masło ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

wpływ mają tematyczne anchory linków

Ot, cała filozofia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności