Skocz do zawartości

Omijajcie wszelkie precle

Odnowa

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o zamknięcie tego tematu lub przeniesienie go do "niżej niż początkujący" - Jak można twierdzić, że precle nie działają? W sieci ciągle jest sporo perełek...Śmieci oczywiście znacznie więcej, ale wystarczy uruchomić mózg, a nie płakać że po dodaniu strony do 1000 precli za 50zł są spadki :P

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiele osób myśli że napisze tekst z synonimami, wrzuci do dodawarki i po tygodniu ma topy.

2-3 strony udało mi się w ten sposób wypozycjonować (chodzi mi o czas 3-4 dni) , i stoją dobrze na swoich pozycjach - oczywiście stale je linkuje, stoją już w serpach dość długo, były pozycjonowane przed pandą i pingwinem, wszystko zależy od listy precli, i umiejętności.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Odnowa wszyscy wiemy że to nie jest twoje oryginalne konto może się ujawnisz??? kuli? Pyka?Trens?Krzywy? :D Bo z tego co piszesz to można wywnioskować że nie lubisz Kufika :D, PIO, precli i td, może przed zbanowaniem konta lepiej napiszesz poco tobie ta "krucjata"??

To jest moje jedyne konto. Nie znam Kulfika i nie miałem zamiaru pisać, że to o ofertę tego użytkownika chodzi, ale skoro sam piszesz, to nie zaprzeczam choć oczywiście nie twierdze, że jego precle są gorsze od innych.

To jest forum i przedstawiłem mój punkt widzenia na tzw. precle. Po to, aby pomóc co niektórym. Jak przeczytasz moje posty to zauważysz, że stawiam na darmowe blogi. Spotkałem się między innymi z pustą krytyką, bzdurnymi podejrzeniami a nawet inwektywą. Mam to gdzieś, ale to źle świadczy o co niektórych.

Site rulez

W ogóle unikać interneta to wszelkie złooooo a piszom tam ludzie gupoty ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Odnowa, ktoś Ci płaci za pisanie takich bzdur ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nowy mesjasz się objawił...

Samozwańczym mesjaszem zbawicielem jest Beerbant, ale on jest zbawcą trochę w innej dziedzinie .

@MaxPan generalnie wszystko co piszesz jest klasycznym wypieraniem rzeczywistości "Nie ma Pandy nie ma pingwina i nigdy tego nie było"

Odnoszę wrażenie,ze ty robisz punty pod SWL-e ,a nie pozycje . . . XR, Precle, SWL-e, a strony przez ciebie "robione" po jakim czasie wypadają ? zakładam, ze jest to czas 6 -12 miesięcy :).

Takie kity, że za pomocą XR, płatnych precli ,katalogów i SWL-i robisz trudne frazy, które przetrwały przynajmniej 3 lata, to możesz opowiadać swoim dzieciom, jako bajkę na dobranoc :)

Takie kity, że za pomocą XR, płatnych precli ,katalogów i SWL-i robisz trudne frazy, które przetrwały przynajmniej 3 lata

Że się wtrącę. Takie frazy robi się za pomocą głowy przede wszystkim. Narzędzia są tylko narzędziami w rękach profesjonalisty.

Dla zegarmistrza narzędzia mechanika samochodowego są bezużyteczne. :)

To tyle, dziękuję za uwagę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Odnowa, ktoś Ci płaci za pisanie takich bzdur ?

Tak, KGB.

Takie kity, że za pomocą XR, płatnych precli ,katalogów i SWL-i robisz trudne frazy, które przetrwały przynajmniej 3 lata, to możesz opowiadać swoim dzieciom, jako bajkę na dobranoc :)

O, tego własnie zapomniałem dodać.

Site rulez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności