Skocz do zawartości

Do jakich katalogów multikod kupić ?

prins

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chłopaki chcę kupić jakiś multikod i mam dylemat. Jestem prawie zdecydowany na multikod.pl ale chciałbym jeszcze żebyście mi poradzili. Wczesniej kupiłem u Jarmiego i jestem zadowolony. Nie chciał bym wydać kasy na darmo a nie siedzę za bardzo w katalogach.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

https://www.devagroup.pl/blog/lista-multikodow-do-katalogow-seo

Subiektywna ocena może być efektem testów i wielu dodań. I najlepiej wyrobić sobie ją we własnym zakresie.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

A ja nie lubię szemraniny...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Strasznie dużo tego i poszukuję subiektywnej oceny tym bardziej, że nie jestem zaawansowanym katalogerem

Wszystkie są dobre - to jest moja subiektywna ocena.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

7 hamburgerów?

...a tak bardziej poważnie, to mam wrażenie, że oczekujesz odpowiedzi na pytanie: jak najlepiej wydać mniej niż 50zł aby być jak najwyżej w wyszukiwarce. Jeżeli masz tego typu wahania, czy lepiej wydać na tą grupę katalogów 50 zł czy może na tamtą, to szkoda nawet tych 50 zł ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dobre i mocne to wp.pl, onet.pl i interia.pl plus jeszcze kilka :)

Grupy katalogów maja to do siebie, że znajdujące sie w nich katalogi często zmieniają adresy domen.

Samo wydanie kasy na multikod i dodanie strony to jeszcze nic. A właściwie w wielu przypadkach strata tej kasy, bo trzeba zadbać o to by G zobaczył ten wpis i widział go jak najdłużej.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dobre i mocne to wp.pl, onet.pl i interia.pl plus jeszcze kilka
Jesteś pewien, że to jest aktualne ?

Dobra jeszcze inaczej. Czy za cenę Kwota: 46.62 PLN brutto mozna kupić coś lepszego niż multikod.pl ?
Coś mi tu Wydziela znajomy zapach MARKETINGU SZEPTANEGO ... :kwasny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności