Skocz do zawartości

Do jakich katalogów multikod kupić ?

prins

Rekomendowane odpowiedzi

A jak już poruszyliście temat onetu. Czy komuś udało się bezpłatnie dodac tam stronkę ? Bo jest taka opcja ale strona ciągle w kolejce ..... i pewnie nigdy z niej nie wyjdzie jak nie zapłaci się tych 11 zeta :)

Dobra jeszcze inaczej. Czy za cenę Kwota: 46.62 PLN brutto mozna kupić coś lepszego niż multikod.pl ?
Coś mi tu Wydziela znajomy zapach MARKETINGU SZEPTANEGO ... :kwasny:

Chcę kupić jakiś multikod. Napisałem najjaśniej jak mogę nawet cenę skopiowałem :) a tu ao razu człowieka posądzają !! A z drugiej strony to mogę przyjąć jakiś darmowy multikod od nich za marketnig.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to ja się pytam czy nadal są moce :] . Czy to jest tylko uporczywie podtrzymywana iluzja ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Strasznie dużo tego i poszukuję subiektywnej oceny tym bardziej, że nie jestem zaawansowanym katalogerem :)

Mam wrażenie, że chodziło Ci o obiektywną ocenę a nie subiektywną. Subiektywna - jest to moja prywatna ocena oparta na tylko moich kategoriach. Obiektywna - w zasadzie nie istnieje, gdyż musiałaby być wypadkową jakiejś większej liczby ocen, opartych na wspólnych parametrach - a coś takiego nie istnieje, bo każdy ma swoje własne cele w katalogowaniu w takiej czy innej grupie multikod.

A co do multikodów, pomyśl nad katalogami na wordpressie bo bardzo dobrze się indeksują i są stosunkowo nowym wynalazkiem.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@prins - da się w onecie dodać wpis za darmo. Trwa to różnie, ale po ok miesiącu wpis jest akceptowany.

Już z miesiąc mam: Strona znajduje sie już w kolejce. Możesz przyśpieszyć jej dodanie.

https://www.blog.gdaq...pozycjonowaniu/

Szukaj sam - obiektywnie i tanio :D

Widziałem ...

Strasznie dużo tego i poszukuję subiektywnej oceny tym bardziej, że nie jestem zaawansowanym katalogerem :)

Mam wrażenie, że chodziło Ci o obiektywną ocenę a nie subiektywną. Subiektywna - jest to moja prywatna ocena oparta na tylko moich kategoriach. Obiektywna - w zasadzie nie istnieje, gdyż musiałaby być wypadkową jakiejś większej liczby ocen, opartych na wspólnych parametrach - a coś takiego nie istnieje, bo każdy ma swoje własne cele w katalogowaniu w takiej czy innej grupie multikod.

A co do multikodów, pomyśl nad katalogami na wordpressie bo bardzo dobrze się indeksują i są stosunkowo nowym wynalazkiem.

Tak obiektywną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności