Skocz do zawartości

Do jakich katalogów multikod kupić ?

prins

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to juz sie dowiesz tam gdzie zakupujesz takie multikody.

Zazwyczaj chodzi o ilość kategori, o ilośc linków w opisie, o czas bycia we wpisach sponsorowanych itp itd.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Rozumiem, że umieszczając wpis w płatnym katalogu, początkowo ma on większą moc niż po jakimś czasie. Pytanie jednak brzmi, czy po jakimś czasie takie strony z katalogów są kasowane przez moderatorów?

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Zależy od wpisu i katalogu. Są takie katalogi, gdzie wykupuje sie wpis na określony termin, a sa takie, że wrzucasz za darmo i wisi do czasu az katalog zostanie skasowany.

Nie ma zasady, która jest wszędzie. Musisz w danej grupie katalogów, do których masz multikod, albo w danym katalogu zapoznać sie warunkami i wszystko staje sie jasne.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

jarod -> po dodaniu jest większa moc niż później, bo wpis "wisi" na stronie głównej katalogu, strona główna jest zazwyczaj najmocniej linkowana. Jeśli wpis spadnie na swoje miejsce, jeśli go nie podlinkujesz moc jaką przekazuje katalog jest znacznie mniejsza. Pewnoe o to Ci chodziło :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 2 miesiące temu...

Zależy od wpisu i katalogu. Są takie katalogi, gdzie wykupuje sie wpis na określony termin, a sa takie, że wrzucasz za darmo i wisi do czasu az katalog zostanie skasowany.

Nie ma zasady, która jest wszędzie. Musisz w danej grupie katalogów, do których masz multikod, albo w danym katalogu zapoznać sie warunkami i wszystko staje sie jasne.

Upłynęło troszkę czasu od mojego wpisu. Kupiłem mięczyczasie kilka multikodów do katalogów i własnie jak kolega pisze - upływa termin i wpis spada do grupy zwykły czego nie doczytałem w momencie wykupywania multikodu. No ale oby wisiało jak najdłużej na zwykłym wpisie. Wykupiłem też wpis w pewnej bardzo znanej grupie katalogów i czekałem na moderację ponad miesiąc bez kontaktu i odzewu ale nie będę tutaj pisał o jaką grupę chodzi - no chyba że ktoś jest bardzo ciekawy to na priv. Pewnie uznacie to za reklamę ale chyba za profesjoinalną usługę musze pochwalić katlogii Jarmi i polecam tego kolesia !! Podsumowując teraz czytam już regulamin multikodów. A co do aspektów pozycjonujących to napewno są zauważalne po dodaniu do kilku grup multikodów.

• 1 miesiąc temu...

Witajcie

Potrzebuje porady. Dzięki dodawaniu do katalogów odnotowałem znaczny wzrost pozycji w google. Mam jednak pytanko. Jak wypozycjonować podstronę (nie subdomenę) ? Czy dodając do katalogu stronę i dodając linki w opisie (jeżeli można) ma sens linkowanie tego samego miejsca dla różnych słów kluczowych ? Czyli dodając wpis do katalogu dodaje 3 razy link do tej podstrony w opisie ?

dodanie do katalogu tego samego linku wiecej niz raz nic nie daje, wiec jak masz mozliwosc dodania linku to dodawaj do podstron (na rozne anchory), nie tylko to na co pozycjonujesz ale tez takie które "leżą" troszke obok,

np sprzedaz kubkow i najtansze kubki.

powinno po 1-3 tyg przyniesc efekt, nigdy to nie dziala z dnia na dzien trzeba byc cierpliwym

dobra strategia dlugoterminowa jest kupic tanio multikod na PR0 i liczyc na to ze ktos kto prowadzi je nie zamknie za rok czy dwa i PR strony podskoczy, wiec i wartosc linka z takiej strony wzrosnie ale to juz kwestia szczescia

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

dobra strategia dlugoterminowa jest kupic tanio multikod na PR0 i liczyc na to ze ktos kto prowadzi je nie zamknie za rok czy dwa i PR strony podskoczy, wiec i wartosc linka z takiej strony wzrosnie ale to juz kwestia szczescia

Przestań już te brednie wypisywać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja dodaje do kilku fajnych grup, ale dla każdego będzie dobre co innego, więc żeby wiedzieć które są dobre trzeba wszystkie przetestować na własnej skórze a raczej domenie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności