Skocz do zawartości

Do jakich katalogów multikod kupić ?

prins

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli jak dodam tam stronę o kotach to nic nie pomoże bo będzie nietematyczne? To, że ktoś sobie wymyślił, że dodaje do katalogu strony tylko branży budowlanej nie oznacza, że jest coś takiego jak "tematyczność" katalogów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przestań już te brednie wypisywać.

wg mnie to dobra inwestycja placisz 5zl za 100 katalogow i liczysz na to ze admin bedzie madrze zarzadzal nimi i ze choc pare skoczy na PR1 czy 2

nie musisz od razu placic 50zl za wpisy do 10 katalogow z nedznym PR2 ktore nie wiadomo kiedy skoczy w dol

pisalem tylko o wersji low budget jako strategii na przyszlosc

bo teraz bardzo modne jest chwalenie sie PR strony (wykluczam tematyczne katalogi ktore sa najlepsze) ale ogolno tematyczne na przechwyconej domenie, ktore jeszcze pociagna z takim PR przez maks pol roku, ale lans jest ze PR5 czy 4 i nabrac sie na takie cos to jest bzdura a takie katalogi kosztuja (10zl smsem, niezly biznes ktory padnie po roku)

ale rozumiem Twoje rozgoryczenie w koncu sam prowadzisz katalogi, dziwi mnie tylko Twoje negowanie bo netmisji jest wiekszosc z PR0 wiec powinienes to uznac jako reklame :) a tak strzelasz sobie lub komus kto to prowadzi w stope mowiac ze nie oplaca sie dodawac

brednia jest negowanie takiego podejscia, wg mnie to calekim ok pomysl ale jako opcja dodatkowa nigdy podstawowa bo na PR N/A czy 0 kopa strona w wyszukiwarkach nie dostanie mocnego

wszelkie moje wpisy to tylko przemyslenia nic nie zostało potwierdzone testami, nie traktuj mojej teorii jak aksjomat, tylko raczej na zasadzie hipotezy

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

na zasadzie hipotezy

Załóż sobie bloga i wypisuj tam swoje filozoficzne przemyślenia. To forum czytają ludzie (Twojego bloga jak dobrze pójdzie będą czytały tylko boty), więc bądź tak łaskaw i nie marnuj ich czasu.

dawno wyroslem ze zgryzliwosci ( a tu na forum pelno kogutow ktorzy chca miec monopol na racje, ja go na pewno nie mam ), nie bede ciagnal tematu bez testow

ale wyciagnalem jeden moral, nie dodawajcie do netmisji sam admin twierdzi ze to bezsens

dzieki chociaz za taka rade na przyszlosc dla mnie - nowicjusza w pozycjnowaniu

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

@prins - Poza katalogami masz jeszcze precle, fora i wiele innych miejsc gdzie możesz linkować bezpośrednio do podstrony. Rusz głową i pomyśl gdzie jeszcze możesz dodać linka takiego jak potrzebujesz. Nie warto się ograniczać. Narzędzia prawie do wszystkiego znajdziesz w odpowiednim dziale - z cenami, opisami i opiniami.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności