Skocz do zawartości

Poprawne zliczenie +1-ek na profilu firmy

keNzi

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam takie pytanie odnośnie +1-ek dla serwisu oferującego księgowość internetową - wfirma.pl

Nasza strona posiadała od dłuższego czasu możliwość dodania +1 dla danej domeny w serwisie Google+, jednak w dniu wczorajszym utworzony został profil na tym serwisie - https://plus.google.com/114363946756161019970/posts

I teraz przejdźmy do pytania: czy jest możliwość aby +1-ki zdobyte na stronie (mamy ich 159 w tym momencie) zostały wzięte pod uwagę na naszym nowo założonym profilu (gdzie mamy tylko 38 plusów)?

Digi2 Webflow Agency Founder & CEO - Najlepsza agencja od Webflow, z którą kiedykolwiek współpracowałeś. Skontaktuj się aby się przekonać.

Nie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak dla informacji, Google dodał poprzednie +1 do aktualnego profilu. Temat można zamknąć.

Digi2 Webflow Agency Founder & CEO - Najlepsza agencja od Webflow, z którą kiedykolwiek współpracowałeś. Skontaktuj się aby się przekonać.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

A to ciekawe. Też mam taki problem. A to zaskakuje od razu, czy trwa troche? W sumie nie wiem, czy nie lepiej jest od nowa zbierać. Bardziej logiczne się wydaje, jednak jak komuś bardzo zależy, że chce mieć teraz już z powrotem, to można próbować podłączyć.

• 4 miesiące temu...

podłącze się pod temat, mam przycisk g+ na na swoim portalu darmowe-ogloszenie.pl, dopiero co założyłem świeży profil na g+

Pytanie: klikając w ten przycisk na stronie doda mi + na profilu?

będę wdzięczny jeśli ktoś mi prześle dokładnie do wkleić w skrypt, żeby to tak działało, jeśli może tak działać, bo podobno się nie da podłączyć strony, przynajmniej programista nie może tego znaleźć :/

Miałeś wypadek komunikacyjny? Masz prawo do odszkodowania z OC sprawcy wypadku!

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności